BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Oj bo ty masz za duże wymagania:D
juz jest fura na olx:)
http://olx.pl/oferta/kingway-fennari-poj-50-giliera-dna-CID5-IDcQHfW.html

Już go puszczasz...?! A skąd taka dziwna cena... to już może chociaż 1410? By się małolaty czegoś uczyły :-)

A co tam się będzie kurzył,a cena tak mi sie napisała bo w rękawiczkach:D
Wczoraj git dzisiaj szit bo musiałem na sprzedarz standardowy gaźnik wlozyc i do 80 to z wiatrem i z górki[niestety yamahowski nie moj który był wczoraj zalożony]

buda CBA mnie zniszczyła na tym zdjęciu.

Ta, piękna jest. Już kiedyś zwróciła moją uwagę :-)

Trzeba być gotowym na wszystko,a ja juz swojego agenta mam na zaś:D
Agent ma kwater więcej jak ja:)

Paczta na bandytę sprzedaje swojego choppera!

Nie... Paci! Łosia na zimę tak z domu wyganiać?!

I tak nim nie jeżdżę to po co mam go trzymać,żeby mieć? [stoi nakryty w komurce],jak pisałem wcześniej,zmiany sa nie uchronne:)

A ja już po przeglądzie cieniaska na stacji kontroli. Wyniki ma dobre, jak się okazało zawieszenie nie kwalifikuje się do remontu. Jedynie końcówka lewego drążka ma lekki luz. Zrobi się to plus zbieżność na koniec i będzie cacy. Przy okazji fiacik został pochwalony za baranka na podwoziu :-)
Dziś jeszcze będę konsultował parę rzeczy z człowiekiem a'la Paci (tyle że od samochodów).

Taki a'la Pacino:D

Od samochodów, to raczej DeNitro :-)))
*
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news,smiertelny-wypadek-na-mysliwieckiej,186990.html#!prettyPhoto
Pięknie, kurde, pięknie... Zapierdzielał pełnym gwizdkiem, a już bywa ślisko, no i masz...
Zatrzymał się na drzewie stojącym przy wjeździe na dawny placyk manewrowy, na którym ćwiczyłem manewry kredensem i zdawałem prawko B.
Widzisz Pacino, nawet nie jest potrzebna autostrada, żeby doszczętnie się rozpierdzielić... Młodzież ma fantazję. Ja na szczęście przeżyłem i mi ten ułański nastrój z wiekiem przeszedł...

Tak to jest jak mama da samochód XD

Racja, Krupku, święte słowa :-)

Wczoraj wracając Al Krakowską wieczorem z roboty śmignął obok mnie gość mercedesem i za chwile po hamulcach musiał uciekać na pas do skrętu w prawo bo by zmasakrował samochody stojące na światłach i weź tu takiego debila nie obij

Jeszcze nachlany cep młodego wysłał na tamten świat/

To sie dzisiaj zgredy pochowaly?>

Ja to cicho siedzę, bo jeszcze wypłaty nie mam (a powinna być już w piątek). Dobrze, że wałówka od teściów jest ;]

Się tam pochowały, zarobione w wolny weekend po dach. W sobotę piłowanie drewna u jednych, potem niedzielny rodzinny obiad z resztą... I weekend zleciał... Do tego ćwiczenie testów.
*
Panowie Prezesi, melduję wykonanie zadania. Pierwsze koty za płoty, a za płotem śnieg... czyli teoria zaliczona dziś rano.
Jutro rano podejście praktyczne... A dziś jeszcze dwie godziny placu, dla wbicia do łba skrętów tu i tam... :-)

I jutro myk,prawko zdane,osprzęt już masz więc szykuje sie hyo 650:D