Krupek, na plażę zamiast stringów listek jak znalazł, tylko rozmiar dobierz - odpowiednio duży :-)))
*
Ja próbowałem się urwać z roboty, żeby zrobić sobie profil, ale nawet to się w tygodniu nie udało, więc o kursie mogę nie marzyć nawet (w tej chwili).
Przeczekamy :-)
Ta,z rabarbaru będzie dobry:D I jak z tym 125/50 Krupku?
Ja bym nie zamieniał 125 na 50, jak nie muszę :-) A i z tym rabarbarem też trzeba uważać, może szczypać :-)))
Paci czekamy w tym tygodniu powinienem mieć komisję lekarską w związku z zajściem majowym może do grudnia coś dostanę to będzie się myślało
Uważaj, żebyś nie dostał zakazu prowadzenia pojazdów mechanicznych :-)
Za skłonności kaskaderskie, oczywiście ;-))) A jak się uda, to prezent pod choinkę będzie :-)
Jak tam Arasz,zakwasy są po fizycznej orce na ugorze:)
Arasz nie ma zakwasów... Arasz ma... pompę paliwową... :D
Pompa paliwowa lekko przytarta, nie cieknie, ale pojękuje.
*
Jak rano chciałem wstać, to miałem oczy dokładnie jak mój avatar :-)
To znaczy że ci posłużyło:)
To mi zawsze służy, inaczej by mi D. do klawiatury przyrosła :-) Dlatego lubię takie akcje, jak widzę, że mają sens :-)
Ludzie często nie doceniają fizycznej pracy,a po wszystkim gdy oceniasz efekt jet przyjemne uczucie zmeczenia:)
Cenię i lubię, szczególnie jak mi się procesor przegrzeje - co czasem ma miejsce. Stąd taka radocha na działce, daje głowie oderwać się od codziennego kombinowania i zająć czymś prostym :-) Słupki, słupki, słupki... :-)))
Szpadelek i na przód,tylko po całym dniu trochę kręgosłup napier.... ale za to śpi się jak dzidziuś:D
A na starość... stawy zrujnowane... i kręgosłup porozjeżdżany na boki...
Czy Ty Araszu przypadkiem nie jesteś ADHD? No, tylko nie bierz tego do siebie... tak tylko się pytam... :D
Bez przesady Druidzie,no chyba ze pierdoła to i palec w du.ie złamie:D
Uwierz, nie jestem :-) Jestem wybitnie spokojnym człowiekiem (na tle reszty, z którą pracuję). Oaza spokoju :-))) Muszę jakoś to towarzystwo ogarniać i tonować. Odreagowuję na Was :-))))))))
A no właśnie... i o osteoporozie zapomniałem... ;)))
+++
Acha, czyli to my ofiary systemu... Ty się ^uziemiasz^, a nam ciśnienie rośnie... zawały, wylewy, zatory... Dżizas...
Oj tam, oj tam... Dzieci Ci się z kozą wyprowadziły, to ktoś musi dostarczyć odrobiny wrażeń... niezapomnianych :-)
Czy Ty wiesz, jaka błoga cisza i spokój nastały... takie, że ^zda się słyszałbym głos z Litwy^... ;)))
+++
No, ale Wasze z Pacim dialogi są... jak kiedyś Dobrowolskiego z Pokorą... ;)))
+++
Pogoda jest w tym roku wybitnie jednośladowa...
Nie kuś, bo Ci się z Pacim wprowadzimy i w miejsce jednej kozy, założysz hodowlę wielbłądów :-)))