BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

ja mam obite boczki, mam jeszcze obitą osłone wydechu, mam jeden schowek przykręcony śrubką i jeszcze mam to gdzieś :). Przyjadą to wymienię.

Wiadomo, jak się trzyma i nie odpada to można jeździć. U mnie też prawy bok jest po przytarciu ale to tylko kosmetyka :)

Jak ma odpaść jak jest na takiej śrubie że ja bym na niej mógł wisieć :)

Paci jaki smar?

Ja używam sthil do przekładni [taki w tubie]

Panie! a gdzie w takiej małej wiosce jak Warszawa kupię taki smar specjalistyczny podaj jakiś tani i dobry i co najważniejsze taki co u mnie w robocie będzie zalegał :D

Jak masz podkaszarkę to każdy do głowicy w tubie,takie jak w linku w każdym ogrodniczym lub markecie budowlanym a jak nie znajdziesz to użyj towotu tylko czystego.
https://www.google.pl/search?q=Smar+do+przek%C5%82adni+k%C4%85towych+kos&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCPaF9b6bg8cCFUYXLAodz0MIMw&biw=1016&bih=631

Dobra a jak to nakładać?

No kur.. Krupek palcem posmaruj z obu stron i już.
Rysiek z klanu tyś oblatany w gy6 125,jak ten silnik radzi sobie z duża budą [taki jak w linku] bo nie chcę po zakupie sie przekonać że mnie ojciec na peugeocie 70 objedzie i mi lipy narobi.
http://olx.pl/oferta/duzy-skuter-linhai-125ccm-2003-rok-CID5-IDaRmgX.html#5306aae1c7

O jakiem linku jest tutaj rozmowa? Linka zapodaj, to może coś tam i pomedytujem w takim temacie.
>
Ojciec ci zawsze lipy narobi, bo jest ojcem, a ty jego synem. Świadomości pokolenia się nie przeskoczy, chociaż już wielu próbowało i nawet nadal próbuje. :-)
>>
Ryśka z Klanu zbytnio nie ruszaj, bo się chłopina pokapował, że mu się wszędzie z rowa wiatrak zwyczajnie robi i wybrał jednak ostatecznie teatr. Teraz, to nie jest już jego cyrk i nie są to jego małpy. ;-)
^^^
Snajper, ale ten link to jest dla zwykłej beki ku uciesze innych tutaj czy jeszcze gdzieś wygrzebałeś...mocarza w drugim gatunku? :-)

dodałem link coś mi sie zdaje że mi d.pe objedzie jak nic bo buda jak yamaha 250.Rysio link nie jest dla beki,chce toto nabyć naprawić,pojeździć ciut i sprzedać Tylko jak mi to sie będzie wlekło jak 50tka to nawet ślepy z głuchym i niemowa tego nie kupią to się pytam może miałeś okazje się czymś taki poruszać...

Na na na na na, widziałem już wombatolota :D

i jak wrażenia po spotkaniu z kosmitą?

kosmita jak kosmita, morda jego lekko obita. ale jeździ. i z czasem sie ryło mu poprawi

Jak ktoś ma jeszcze możność/ochotę dziś polatać to jestem akurat na kebsie na mieście.

Spać nie możesz? :D

jedząc kebaba osiedlasz araba

Korzystam z urlopu ;-)

Trochę mnie martwi, że kosmita,
mimo, że morda jego obita,
to mnie zawstydza, jak czasem kobita...
Krótko mówiąc, jest po prostu szybszy niż murzyn...
O Aprilce Eadema nie wspomnę, bo to nieco większy silnik, ale chłopaki mi po prostu odchodzą...
Ja wiem, moto niedotarte, jeszcze moc w kagańcu i melepeta na siodełku, ale jednak...
Oba skutery wyglądają na silniej zwijające asfalt, niż hyo125. Muszę mu dać do 8000 na każdym biegu, żeby się za nimi jako-tako trzymać.
No przecież nie będę latał pełnym gwizdkiem, żeby dogonić skuter... żenada :-(
*
Krupku, ten smar w tubce znajdziesz np. w Castoramie.
Jak Ci się nie pali, to (jeśli mnie skleroza nie zgubi) sprawdzę na wsi, czy mam i przywiozę.
Bo miałem na 100% (smaruję tym przekładnię kosy spalinowej).

eeee.. to ta Atlantyda to nie jest 125??
Eadem tak gnał a ja zostawałem z tyłu wiedząc że nie chcesz pociskać bo się obcierasz :). A mi też na ręke było jechanie na 2/3 manetki. Nie dobiłem do 7500 na obrotomierzu ani razu - strach ma wielkie oczy a spodenki niedużą pojemność :)
83km/h nie przekroczyliśmy - jak twierdzi GPS bo rekord z rana pozostał.
Natomiast nie mam wątpliwości że jakby WujaSonga wkręcić wyżej to by nam odjechał. Więc przyjdzie jeszcze Wujowy czas.