Krupku! Szacun... Piękny kolor... Blue Szerszeń ;)))
No i znowu dopadło Cię to samo, co Paciego :-)
Nie wiesz, że ^najwięcej witaminy, mają polskie dziewczyny^? :-)
Kuferek super :-)))
I najbardziej rozdarte zapomniałeś dodać:D
Paci ale na górze czy na dole? xD
Oj Panowie, coś bardzo źle trafiacie (i to bez znaczenia, czy na dole, czy na górze) :-)
I obaj myślicie, że made in china jest rozwiązaniem tego problemu...? :-)))
Jak na swoim podwórku nie można trafić to trzeba ukraść sąsiadowi przecież nie może mieć lepiej jak ja :)
Ty Krupek uważaj na życzenia, bo ja już sam nie wiem, czy lepszy sąsiad ten co jest, czy china... :-)
Krupek na górze:) a teraz bardziej w stronę iindii mnie ciągnie:)
http://wallpaperssfree.com/aishwarya-rai/
Ja niezmiennie Japonia
Arasz może być i Afryka byle nie Ukraina bo to brudasy są
Że tak niepochlebnie o sąsiadkach...? Próbowałeś?
Paci, ^INDIANKI^ są piękne, tylko wydaje mi się, że szybko i niezbyt fajnie się starzeją. Ale co Ci to, jak Ty jednorazówki preferujesz ;-)))
Arasz nie bał bym się
No to skąd Ci się te ^brudasy^ wzięły? :-)
Już jestem trochę piernik, ale z czasów licealnych pamiętam bardzo fajne dwie Rosjanki i jedną Nowozelandkę (jak szafa gdańska trzydrzwiowa, ale oboje byliśmy na tyle wstawieni, że było nam wszystko jedno). O żadnej z nich nie mogę powiedzieć złego słowa, a o kilku naszych pannach i owszem :-))) Niestety, o azjatkach nie wiem (jeszcze...) nic ;-)
arasz74 napisał:
No to skąd Ci się te ^brudasy^ wzięły? :-)
Nowozelandkę (jak szafa gdańska trzydrzwiowa, ale oboje byliśmy na tyle wstawieni, że było nam wszystko jedno).
Jak kto się mówi: strzelasz klapsa i wchodzisz z pierwszą falą XD
Widzę, że laskami odessaliśmy Cię od pucowania skuternówki ;-)
A tak prawie serio, to kobieta ledwo mi się do namiotu zmieściła, a miałem chińską dwójkę... w sensie namiot taki, bo Chinki w życiu... dwóch tym bardziej :-)
Ty się módl żeby tego twoja kobita nie czytała :P
Jak mawia Paci, erotoman gawędziarz - niegroźne stworzenie :-)))
Jak nabytek się sprawuje? Grzebiesz coś, czy tylko lejesz płyn do spryskiwaczy i hajda na komary? :-)))))))
iii. chwale się
zanabyłem ciemno przez neta
zobaczymy co z tego wyjdzie. Co gorsza jadą też do niego części o standardzie niefabrycznym :) (ale drobne).
PS. jakby ktoś coś słyszał o stelażu pod kufer do takiego to ja chętnie.
Gratulacje!!! :)))
Z tego co pamiętam, to takiej wersji od początku poszukiwałeś?
Fajny kosmita,a graty jakie do niego jada?