Big Bore 86ccm DSSC Roxy by MSC TEAM & Scooter-Attack

nie no poważny tuning :slight_smile: Mi się bardzo podoba :slight_smile:

lepsze ciągnięcie na wysokich obrotach :slight_smile:

Nie lepsze ciągnięcia na wysokich obrotach tylko na tym dzieleniu opiera się pierścień gdyby jego nie było to pierścień wyskoczyłby z rowka.

No jestem ciekaw kiedy to skończysz i jak to będzie latać.

no super tun w tym roxie czekamy jak będzie latał :stuck_out_tongue:

Przemas92, a myślisz że po co ono jest żeby kanał wylotowy mógł być większy i żeby ciągną wysokie obroty wydech :slight_smile:

ta polerka cylka to zajebisty pomysl fajnie wyglonda i w ogóle,ORGINALNIE :slight_smile:

A ja mam pytanie trochę z innej beczki :stuck_out_tongue: Czym to polerujesz ? Dokładnie jaka pasta i jaka maszyna ? Bo piszesz, że sam to robisz. Dawno nie widziałem takiej polerki :wink:
A co do setupu no to hmm… straszny kozak :smiley:
A tak z ciekawości zamknąłeś się w 10 tys. zł na części ? ;>
Czekam na dalsze postępy z prac :wink:

a tak apropo są jakieś postępy??

Gaźnik 30mm i cynek 86ccm Big Bore, jak spojrzysz do baku to pewnie zauważysz tylko wir niczym woda spuszczana w kiblu xD
Ciekaw jestem jak to wszystko będzie chodzić, kiedy masz zamiar 1 raz odpalić potworka i go przetestować w czasie jazdy?

Siema!
Dzięki za odpowiedzi :slight_smile:
Pierwsze odpalenie będzie jak zrobi się trochę cieplej. Prace na razie stanęły, bo czekam na części, które wrócą z lakierowania. Na pytania “ile wydałeś?” itd. nie będę odpowiadał, bo ważniejsze są efekty a nie pieniądze :stuck_out_tongue: .
Pozdrawiam
michalos

Konkretny projekt jeszcze na polskich forum nie widzialem takiego :)Mafioz kasa z portfela tez idzie jak wir w tym baku :slight_smile:

michalos napisał:

bo ważniejsze są efekty a nie pieniądze :P .

Taaa... :P A efekty to niby skąd się biorą jak nie z $$$ :?:

najważniejsze co ma się we łbie <wyobraźnia i pomysły no i zaradność> a hajs tez jest Bardzo Potrzebny

michalos jak możesz to odpowiedz na moje pytanie z poprzedniej strony bo pewnie wszyscy są ciekawi :wink:

KruczeK napisał:

A ja mam pytanie trochę z innej beczki :P Czym to polerujesz ? Dokładnie jaka pasta i jaka maszyna ? Bo piszesz, że sam to robisz. Dawno nie widziałem takiej polerki ;)
A co do setupu no to hmm.. straszny kozak :D
A tak z ciekawości zamknąłeś się w 10 tys. zł na części ? ;>
Czekam na dalsze postępy z prac ;)

Czego wszyscy są ciekawiż? Jak poleruje czy ile wydałem... Jak poleruje nie powiem, bo to jest tajemnica i z tego biorę pieniądze na tuning między innymi i jak bym powiedział jak to robię stracił bym zarobek... tak samo jakby restauracja wyjawiała przepisy... A na pytania ile dałeś nie będę odpowiadał, bo nie lubię jak ktoś mi zagląda do kieszeni..... I nie róbcie off topu co jest dla kogo ważne.. .

Prace nad roxem cały czas trwają... Niedługo odbiorę zabawki od lakierowania. Będę się starał go zrobić jak najszybciej bo niedługo jest Customshow.

Pozdrawiam
michalos

liczysz ze zachaczysz się na CS …??? szczerze to w to watpie … niestety najbardziej megasne projekty z naszego kraju jeszcze nie maja szans z zachodnimi kolegami … :roll:

ale ogolnie tuning na wysokim poziomie jak na PL … :sunglasses:

co do polerki to w tle widac paste Automax … super pasta tania, dobra sam urzywałem jej do polerek … ma fajne grube ziarenka i ladnie szlifuje ale nie zostawia rysek duzych …

HAHA!
Jakbyś przeczytał temat od początku to byś wiedział po co robię tego roxa…
Najbardziej “magasne” projekty z polski ssą w porównaniu do mojego…
Byłem już nie raz na custoshowach w Niemczech i wiem jak to wszystko wygląda…
I jeśli uważasz że moja maszyna nie ma szans z zachodnimi skuterami to radzę od początku przeczytać temat…

mumin_ napisał:

ale ogolnie tuning na wysokim poziomie jak na PL … :sunglasses:

HAHA… żartą? Nawet w Niemczech rzadko się spotyka z cylami jak 2fast, BigBore i Cristofoni… Człowieku na jakim świecie ty żyjeszł?

Widać jaki miszcz polerski jesteś, że pastę po obrazku możesz poznać… Akurat przy tych polerkach nie używałem pasty Automax… :573:

Pozdrawiam
michalos

no wiesz mumin myślisz ze jestem najlepszy na świecie i nikt nie jest mądrzejszy od niego dobrze że go rozczarowałeś :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink:

nie mysle ,że jestem najlepszy na swieci bo nie robie sqta zeby cos komus udowodnic ani nic z tych rzeczy tylko dla wlasnej przyjemnosci …

Michalos trochę o zachodnim tuningu wiem bo cala moja rodzina mieszka w holandi a siostra w niemczech … i wiem jakie tam sa maszyny … nie powiesz mi ze BB to cos mega wypasnego na zachodnie realia … Na Pl malossi BB to cos mega wielkie i paktycznie dla wieoszosci tylko marzenie i masz u mnie respekt ,że bierzesz się za takie cos …

ALe na zachód to nic specjalnego bo na CS praktycznie w kazdym siedzi mocne EVO lub jeszcze wieksze cuda … :roll: