mnie się podoba ten kompleks leśny niedaleko Brzozowa:
http://g.co/maps/7m9rx
Może i my pojedziemy :) Dziś będziemy namioty oglądać :)
To żeś nie mógł mi tego w smsie napisać ? :D
Daj znać jak będziecie jechać do decathlona to z wami pojade
Jadąc z centrum Brzozowa ulicą Zdrojowa około 2,5 kilometra wjeżdżamy w las gdzie można by rozłożyć pierwszy biwak.Oto mapka tego terenu:
Proponuję obejrzeć to miejsce na według mnie najlepszym portalu ze zdjęciami satelitarnymi, z którego ja korzystam przy planowaniu swoich jazd:
http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/#
Przybliżając obraz automatycznie przechodzimy na zdjęcia satelitarne.Na lewym panelu gdy się pokaże zaznaczenie - "ptaszek" należy wyłączyć "dane o charakterze katastralnym" a w pozycji Państwowy rejestr nazw wystarczy zostawić zaznaczone "wsie" i "miasta pozostałe". Można również wpisać nazwę miejscowości i z menu pod nazwą wybrać właściwą a mapa sama ustawi się nad szukaną miejscowością. I teraz możecie już wybrać miejsce pod namiot.
też o tym myślałem, miejscówka jest ok. jeszcze trzeba będzie ustalić gdzie się spotkamy, jutro popatrze, gdzieś w centrum Brzozowa
Może na rynku. Z satelity wynika, że jest tam ratusz a wokół niego parking.
Bardzo fajnie. Jutro poszukam czegoś na miejscówki na kolejne dni.
Namiot kupiony :) W Auchan Piaseczno widzieliśmy Krzysztofa "Diablo" Włodarczyka :)
Drugi nocleg nam wypada gdzieś w środku lasu:
http://tnij.org/qcol
Więc tam problemów ze znalezieniem miejscówki nie będzie.
Miejsce, które zaznaczyłeś to Sine Wiry na rzece Wetlinie, jedna z atrakcji Bieszczad. Po przeciwnej stronie była kiedyś wieś Łopienka, ale po powojennych wysiedleniach pozostała tylko nazwa. Zachowała się tylko cerkiew greckokatolicka z 1757 roku. Łopienka była jednym z najstarszych ośrodków górnictwa naftowego na świecie. Ropę naftową wydobywano tam już przed rokiem 1884. Ja również typowałem to miejsce na nocleg.
Artek, wiesz już czy jedziesz?
Karbon trzebaby termin ustalić, może ktoś jeszcze pojedzie :)
Pozostawiam to Tobie. Ja mogę w każdym terminie.
poczekamy do poniedziałku niech coś napiszą ci co chętni byli do jazdy i wtedy się ustali.
Ok.
Siema. Ja dam znać po niedzieli czy jadę :) Pogoda ma być super (po 20 stopni). Jak będę znał termin to odpiszę.
Ja też mogę w każdej chwili, Karbon może tak: najbliższa sobota - niedziela - poniedziałek - wtorek? Napisz swoją propozycję
Mnie pasuje Twoja propozycja: 28 kwiecień - dojazd, 29 i 30 - objazd po Bieszczadach i 1 maj na powrót. Czy akceptujemy Brzozów na miejsce spotkania ( jestem za)? Doprecyzuj godzinę spotkania byś mógł spokojnie dojechać ( ja mam bliżej więc potrzebuję mniej czasu na dojazd).
Panowie , witam Was , co do urlopu to powiem tak - sytuację z wyjazdem cechuję niezwykła dynamika :-) ; rozchodzi sie oczywiście o poniedziałek. Jeśli chodzi o termin to planujcie jak Wam wygodnie, jeśli mogę sugerować to ten termin co zaproponował Madi jest dla mnie najbardziej ok ze względu na to że wtedy pozostaje kwestia poniedziałku. Myślę, że mi się uda ale na 100 % nie jestem pewien. Planujcie jak Wam wygodnie, jeśłi bede mógł to w sobotę się stawiam. Oczywiscie wcześniej Madi do Ciebie zadzwonie żebyśmy sie zgadali co i jak . Pozdrawiam
oki to termin mamy ustalony. Ja (i mam nadzieję Artek) mam do przejechania 370 km więc proponuję godzinę spotkania 19.00. Miejsce - rynek w Brzozowie. Wyjadę sobie o 8, czasu na dojazd będzie wystarczająco, a po drodze mam zamiar zobaczyć kilka miejsc.
Artek daj znać max w piątek czy jedziesz, najlepiej zadzwoń lub napisz sms bo w internecie jestem ostatnio sporadycznie. Numer jest w profilu.
Karbon jak byś mógł to podaj swój numer telefonu żeby był kontakt w trasie.
Pozdraw.
OK , dam znac czy jadę czy nie.