Aprilia Sr50 Factory evo by PR II nowa paczka

Witam chciałbym wam przectawię moją Aprilkie Factory Oto przeprowadzony tuning: Mechaniczny: Cylinder Metrakit Pro Race II łożyska: wału Stage6 - HQ Teflon Wał Motorforce Evolution Gaźnik Dell’orto 19mm - Metrakit tuned Wydech Stage6 R1200 racing Sprzęgło Polini 2g Filtr powietrza Stage6 Double Layer świeca zaplonowa NGK Racing BR10EG Optyczny: -Malowanie karterów na srebrny metalik -Zielone neony -Mocowanie rejstracji na przekładni -Siatka we wlocie chłodnicy -Polerka przekładni -Polerowanie zbiorniczków i pokrywek pompy hamulcowej -Malowanie zacisków na czerwono -Czarne brewki -światła XENON -Malowanie felg na biało -Malowanie plastików na bialo-pomarańczowo (biala perła i pomarańczowy metalik) -Nóżka boczna chrom Inne: -Stelarz 12 bar -Olej przekładniowy Shell Advance Gear EP 80W -Opona Heidenau 130/60-13 60P K61 -Płyn do chłodnic Shell Glycoshell Osiągi to ok 110-120kmh Oto zdjęcia: http://bikepics.com/members/kop25/05sr50/

I coś więcej dodać. Ona jest po prostu zajebista. Nic dodać nic ująć.

Co tera kupić do Factory ???

"Osiągi to ok 110-120kmh " Czym je mierzyłeś? Muszę przyznać, że włożyłeś w niż już trochę kasy i poświęcenia. Efekty jak na razie bardzo dobre. W opisie nie widziałem nic o wygładzonym nadkolu, więc jeśli pytasz co zrobić radzę właśnie to. I jakiś efekt polerki lipnie widać na zdjęciu. Może to wina aparatu…

Bardzo piękna maszyna :mrgreen: Osiągi realne czy licznikowe? To wydech seryjny czy sportowy? bo nie widzę;p

osiągi mierzone z samochodem wydech ktury jest na razie to leovince tt z końcówkę od seryjnego, nadkole juz się robi tylko muszę je pomalować

Po co polakierowałeś klosz lampy? Lepiej by wyglądało gdybyś przerobił plastik tak żeby były te brewki.

Tylko dorobiłem brewki. Więc co teraz by się przydało ???

Kiera DH całkiem fajnie będzie wyglądać.

a masz może jakis link do tej kiery albo zdjęcie ???

Inaczej zwane kierownice BMX. Zamontuj sobie lampę na ledach :slight_smile: http://cgi.ebay.pl/LED-RUCKLICHT-MIT-CE-FUR-APRILIA-SR50-R-SR-50-R-FACTORY_W0QQitemZ350031011499QQihZ022QQcategoryZ65311QQtcZphotoQQcmdZViewItem

ja myślałem o kierze Hebo bo się ładnie prezentuje i jakiś Ładny i niedrogi licznik z obrotomierzem

[ Dodano: 2008-06-24, 17:50 ]
Od ostatniego postu dużo się zmieiło: Wymieniłem tylne klocki hamulcowe bo stare tak wyglądały: Pomalowałem śruby przekładni na kolor morski: Przez ten czas zrobiłem nadkole i pomalowałem ale mam tylko takie zdjęcie : Ostatnio gdy wracałem do domu z kolegą rozwaliły się dwa łożyska na przełożeniach i po przez to urwał y się dwie śruby trzymające koło: łożyska zostały wymienione na nowe po paru dniach:

NO to dobrze a powiesz ty mi jak spisuje się ta oponka Heidenau K61?? A jakie dwie stuby trzymajace kolo??

śruby już mam nowe od roxa opona bardzo dobra polecam dobrze trzyma się drogi jak by byla przyklejona

W deche ta sr-ka ty ją malowałeś na pomarańczowo czy ona taka już była. A te osiagi mój skut 100cc z technologią yamahy ma gorsze co do prawdy mój to seria.

To nadkole chyba nie będzie takie dwu kolorowe :lol: Jakieś poważniejsze plany z tą kierą bmx?

Nadkole jest w pomarańczowym metaliku, tak kiera bmx bendzie na pewno Hebo razem z adapterem Hebo. Tylko nie wiem jaki kolor kiery myśle o carbonie

carbon nie pasuje tu … ogólnie ta factorka sprawia wrażenie takiego “klocka” … nie wiem czemu, jakoś ten biały z pomarańczowym nie leży mi w tym modelu…

A te osiagi mój skut 100cc z technologią yamahy ma gorsze co do prawdy mój to seria.

Wow, dobry jesteś :smiley: od kiedy kymco ma “technologie” yamahy? :lol: :lol: :lol: :lol:

więc jaki kolor wybrać myślałem o chromie ale nie ma

Sorki przejęzyczenie opracowania hondy