Aprilia SR Factory 'o6 ..::PodLy::... ;] FILMIK!!!;]

Mały UP:) Dwie naklejki scooter attack i pożyczony filtr kumpla;d no i apka już jest zarejestrowana więc śmigam!
PS. Jakby ktoś coś słyszał o plastikach do apki to dajcie cynk :smiley:

I nie patrzcie na przekładnie, muszę ją pomalować jeszcze raz i zabezpieczyć lakierem!

Oceniać

Ładna apka :stuck_out_tongue: Factory mi się bardzo podobają ogólnie :smiley:
Ten filterek musisz sobie sprawić, bo ładnie się z nim prezentuje :slight_smile:

do sr widziałem na allegro gość miał do sr factorek i rs-ek.

Jest… niestety lewa owiewka używana 180zł bez przesyłki, nowa 250. a to nad chłodnicą nowe 160 :shock:

Apka zaczyna wyglądać :wink: A co z zegarami ? :stuck_out_tongue:

No zegary w sumie zrobione, tylko że nie wiem co jest bo wszystko mi działa nawet stop tylko pozycyjne mi nie swiecą;/ przód i tył… ale elektryk nie ma czasu teraz… a aku rozładowane tak ze nawet się zarówka nie pali a zegary to się palą jak chcą;d jak więcej prądu da silnik to działają a jak nie to nie… a teraz wziąłem sobie światła na krótko od żarówek do aku i po odpaleniu się świecą;p

No elegancko już wygląda …

P.S.
UMYJ J¡

fajna apka, jak wyżej umyj ją :mrgreen:

przekaż swojej factorce :* odemnie :slight_smile: Śliczna :slight_smile:
PS. Lublin Lubartów pozdrawia :slight_smile:

Witam! Dawno nie pisałem ale jakoś tak wyszło… w apce trochę zmian, wygładziłem nadkole, kupiłem plastik, naprawiłem elektrykę;) oto parę fotek, oceniać;d

Jak zrobię nowe fotki to wstawie, bo te są lekko starawe ale w miare aktualne:) (na jednej focie jest z tecnigasem gównianym ale już mam seryjny)

Emano!
No Apka miodzioooo! :lol: Już wiadomo jakie osiągi ? :->
Widzę, że rejka dalej na filtrze xD i jeszcze zastanawia mnie cóż to za tabliczka na nadkolu przykręcona jest ? :lol:
Pozderki :wink:

Tzn rejka aktualnie jest przymocowana na kątowniku do mocowania amortyzatora z karterem. Osiągi to 75km/h osiągane bezproblemowo, jak się chwile poczeka to do tych 80km/h się rozbuja. Do tego kupiłem nowy akumulator. a tabliczkaż To jest taka tabliczka z ksywką.

PodLy, Czemu tecnigas jest gówniany :frowning: nie poprawił ci osiągów ? ;>
a co do apy spoko polecam ci wsadzić leo zx mojemu kumplowi apa na tym wydechu buja się ponad 100 z kosmicznym przyspieszeniem :slight_smile:

to chyba licznik mu hardcorowo przekłamywał , na samym wydechu nic ci nie pójdzie 100 km/h a tym bardziej realne

Miałem go od kumpla. brak końcówki (kawałek blachy) końcówka rozwalona, wydech był wcześniej zapchany,ahh szkoda gadać:P

Ty, a skąd masz tą blaszkę z ksywą?

a ziomek zamawiał motocyklistom z mojego miasta i za 6zł gdzieś przez neta zamówił;d