Siemanoo. Wczoraj zakupiłem factorke. Niewiele wam o niej powiem bo sam niewiele wiem. Mam ją dokładnie od 24 godzin;p
Aprilka jest z 2006 roku, jej przebieg wynosi 7500 mil (w km poniżej 12 tys). Skuter jest seryjny, ma zdjętą blokade z wydechu, prędkości max nie znam ponieważ śnieg na drodze…
Skuter kupiłem w miarę tanio i mam do zrobienia w nim "2 elementy czachy kupić i ładnie wyczyścić. Z czasem zmieńie wydech (na wiosne). Narazie się spłukałem więc jestem na etapie czyszczenia skuta itd.
Tutaj macie pare fotek z dziś. I proszę o oceny;)
powiem jedno… Zawsze kochałem ten Sqt :oops: Jakis tun przewidujeszł?
A tak między nami po tajnemu, to ile dałeś?
Piękne są te skutery :roll:
No to skuterek sobie sprawiłeś niekiepskiż dlaczego zamieściłeś go w maszyny użytkowników? Nie zamierzasz przy nim podłubać?
a zamierzam zamierzam;p z tym że dopiero koło wiosny. Tzn jakąś tam polerke zrobie w ferie, na razie muszę dospawać kawałek nóżki, teraz ładuje aku i muszę podłączyć światła, tj skuter ktoś chciał ukraść i wyłamał ten plastik i wyrwał ze stacyjki dwa kable od świateł i muszę to przylutować, a tam bez akumulatora to nic nie działa i dlatego aku ładuje. Dzisiaj spróbuje z tymi światłami, ten ułamany błotnik odkręcić i zaniose żeby zespawali (bo mam drugą część).
A w wakacje na pewno wsadze wydech, w ferie chyba wario dostane od kumpla, jakieś tam lekkie regulacje, na razie czekam aż śnieg się roztopi bo nawet nie wiem jak ciągnie i ile…
Ile dałem? Poszukajcie na allegro tej apki;p z lubelskiego;]
Silnik p/g więc coś koło 90 powinna iść
Apka fajna bo to wkoncu Aprilia
Ten temat to do worklogu…bo masz zamiar jeszcze cos w niej robic
PS.
Ale pochwal się ile dałeś bo tez jestem ciekaw :->
Jak ktoś ciekawy to niech znajdzie ją na allegro tak jak pisałem;p i odejmijcie od tej ceny 200zł;p
No mam zamiar ale na razie tu wrzuciłem bo byście mówili że nic w niej nie robie to po co w Worklogu;p heheeh
Jak będzie jakiś mod i byłby tak miły to proszę o przeniesienie;d
Ogólnie dobrze rusza tylko moze tak kolo 40km/h jakby nie chciał iść tzn jakby trzeba bylo go kopnąć w dupe ale nie wiem jak dalej bo śnieg i ślisko;/ A może też dlatego że trochę czasu stal, najpierw tam w anglii a pozniej w pl na dworze stał, koleś nawet nim nie jezdzil tylko odpalał.
Nie ma takie Apki. Powiedz ile dałeś. :evil:
a fakt, już usnuął koleś;p
33 stówki
No ładnie. Jeszcze dolicz 500 zł przerejestrowanie :lol:
Jakie przerejstrowanie?;p
tylko przegląd, rejestracja i OC;p
I pit jakiś tam za 160 zł.
pitą Wytlumacz bo ja nie czaje, tzn nic takiego koles mi nic nie mowi;p
Rozwiń swoją myśl;]
http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?p=38274#38274
Tu masz wszystko.
[ Dodano: 2009-01-03, 19:26 ]
Urząd skarbowy (złożenie VATu-24 + załączniki)
Formularz VAT-24 można znaleźć w internecie albo wziąć z urzędu skarbowego. Sam miałem duży problem z jego wypełnieniem, więc podam co wpisywać w poszczególne rubryki. Każde pole tego formularza ma numer, będę podawać numer, a później co tam wpisałem.
VAT-24 WNIOSEK O WYDANIE ZAŚWIADCZENIA POTWIERDZAJ¡CEGO BRAK OBOWI¡ZKU UISZCZENIA PODATKU OD TOWARÓW I USŁUG Z TYTUŁU PRZYWOZU Z INNEGO PAÑSTWA CZŁONKOWSKIEGO ŚRODKA TRANSPORTU
Ok, dzieki. W razie pytań odezwę się do CIebie;]
Nie ma sprawy, służę pomocą. Dzięki za piwo :-o
fajna apka, lampy mi się najbardziej podobają, takie duże :mrgreen:
widzę że kilka rzeczy przy niej musisz zrobić ale motór fajny
na początku myślałem że przepłaciłeś bo myślałem że dałeś coś koło 5500zł, bo tu nie ma owiewki, tam głębokie rysy,tu kabel urwany, ale jak tak tanio to tylko naprawić i jeździć, chyba że ma też inne wady
PodLy napisał:
Ogólnie dobrze rusza tylko moze tak kolo 40km/h jakby nie chciał iść tzn jakby trzeba bylo go kopnąć w dupe ale nie wiem jak dalej bo śnieg i ślisko;/ A może też dlatego że trochę czasu stal, najpierw tam w anglii a pozniej w pl na dworze stał, koleś nawet nim nie jezdzil tylko odpalał.
albo facet mówił że była próba kradzieży, a może sam ją (…) i dlatego tak tanio puścił…