Aprilia SR Factory 'o6 ..::PodLy::... ;] FILMIK!!!;]

Siemanoo. Wczoraj zakupiłem factorke. Niewiele wam o niej powiem bo sam niewiele wiem. Mam ją dokładnie od 24 godzin;p
Aprilka jest z 2006 roku, jej przebieg wynosi 7500 mil (w km poniżej 12 tys). Skuter jest seryjny, ma zdjętą blokade z wydechu, prędkości max nie znam ponieważ śnieg na drodze…
Skuter kupiłem w miarę tanio i mam do zrobienia w nim "2 elementy czachy kupić i ładnie wyczyścić. Z czasem zmieńie wydech (na wiosne). Narazie się spłukałem więc jestem na etapie czyszczenia skuta itd.
Tutaj macie pare fotek z dziś. I proszę o oceny;)

powiem jedno… Zawsze kochałem ten Sqt :oops: Jakis tun przewidujeszł?

A tak między nami po tajnemu, to ile dałeś?

Piękne są te skutery :roll:

No to skuterek sobie sprawiłeś niekiepskiż dlaczego zamieściłeś go w maszyny użytkowników? Nie zamierzasz przy nim podłubać?

a zamierzam zamierzam;p z tym że dopiero koło wiosny. Tzn jakąś tam polerke zrobie w ferie, na razie muszę dospawać kawałek nóżki, teraz ładuje aku i muszę podłączyć światła, tj skuter ktoś chciał ukraść i wyłamał ten plastik i wyrwał ze stacyjki dwa kable od świateł i muszę to przylutować, a tam bez akumulatora to nic nie działa i dlatego aku ładuje. Dzisiaj spróbuje z tymi światłami, ten ułamany błotnik odkręcić i zaniose żeby zespawali (bo mam drugą część).
A w wakacje na pewno wsadze wydech, w ferie chyba wario dostane od kumpla, jakieś tam lekkie regulacje, na razie czekam aż śnieg się roztopi bo nawet nie wiem jak ciągnie i ile…
Ile dałem? Poszukajcie na allegro tej apki;p z lubelskiego;]

Silnik p/g więc coś koło 90 powinna iść :slight_smile:

Apka fajna :smiley: bo to wkoncu Aprilia
Ten temat to do worklogu…bo masz zamiar jeszcze cos w niej robic

PS.
Ale pochwal się ile dałeś bo tez jestem ciekaw :->

Jak ktoś ciekawy to niech znajdzie ją na allegro tak jak pisałem;p i odejmijcie od tej ceny 200zł;p
No mam zamiar ale na razie tu wrzuciłem bo byście mówili że nic w niej nie robie to po co w Worklogu;p heheeh
Jak będzie jakiś mod i byłby tak miły to proszę o przeniesienie;d

Ogólnie dobrze rusza tylko moze tak kolo 40km/h jakby nie chciał iść tzn jakby trzeba bylo go kopnąć w dupe ale nie wiem jak dalej bo śnieg i ślisko;/ A może też dlatego że trochę czasu stal, najpierw tam w anglii a pozniej w pl na dworze stał, koleś nawet nim nie jezdzil tylko odpalał.

Nie ma takie Apki. Powiedz ile dałeś. :evil:

a fakt, już usnuął koleś;p
33 stówki

No ładnie. Jeszcze dolicz 500 zł przerejestrowanie :lol:

Jakie przerejstrowanie?;p
tylko przegląd, rejestracja i OC;p

I pit jakiś tam za 160 zł.

pitą Wytlumacz bo ja nie czaje, tzn nic takiego koles mi nic nie mowi;p
Rozwiń swoją myśl;]

http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?p=38274#38274

Tu masz wszystko.

[ Dodano: 2009-01-03, 19:26 ]
Urząd skarbowy (złożenie VATu-24 + załączniki)

Formularz VAT-24 można znaleźć w internecie albo wziąć z urzędu skarbowego. Sam miałem duży problem z jego wypełnieniem, więc podam co wpisywać w poszczególne rubryki. Każde pole tego formularza ma numer, będę podawać numer, a później co tam wpisałem.

VAT-24 WNIOSEK O WYDANIE ZAŚWIADCZENIA POTWIERDZAJ¡CEGO BRAK OBOWI¡ZKU UISZCZENIA PODATKU OD TOWARÓW I USŁUG Z TYTUŁU PRZYWOZU Z INNEGO PAÑSTWA CZŁONKOWSKIEGO ŚRODKA TRANSPORTU

Ok, dzieki. W razie pytań odezwę się do CIebie;]

Nie ma sprawy, służę pomocą. Dzięki za piwo :-o

fajna apka, lampy mi się najbardziej podobają, takie duże :mrgreen:

widzę że kilka rzeczy przy niej musisz zrobić ale motór fajny :slight_smile:

na początku myślałem że przepłaciłeś bo myślałem że dałeś coś koło 5500zł, bo tu nie ma owiewki, tam głębokie rysy,tu kabel urwany, ale jak tak tanio to tylko naprawić i jeździć, chyba że ma też inne wady

PodLy napisał:

Ogólnie dobrze rusza tylko moze tak kolo 40km/h jakby nie chciał iść tzn jakby trzeba bylo go kopnąć w dupe ale nie wiem jak dalej bo śnieg i ślisko;/ A może też dlatego że trochę czasu stal, najpierw tam w anglii a pozniej w pl na dworze stał, koleś nawet nim nie jezdzil tylko odpalał.

albo facet mówił że była próba kradzieży, a może sam ją (…) i dlatego tak tanio puścił…