Aprilia RS 125 By Adverion

jbc, to kolega ma handel bmw 3.0 V8 chyba 94’ za 13k zł :wink:

I tak właśnie będzie z silnikiem elektrycznym, tyle że wtedy koncerny energetyczne będą nas bić po kieszeniach tak jak teraz koncerny naftowe, i będziemy szukać innych rozwiązań i tak w koło macieju :P

Hmmm ciekawe rozumowanie :)

Chyba że zamontujemy na dachach baterie słoneczne plus na całym aucie wiatraczki, które będą napędzane pędem powietrza kiedy samochód będzie jechać i będą wytwarzać prąd napędzający auto. Perpetum mobile czy jakoś tak, muszę to opatentować.

Borek02 napisał:

kondzio94, to że Twoj tata miał e36 jak miales 10 lat to nie wiele znaczy :PP MAz racje ze jest oszczedniejszy i najmocniejszy bo wkoncu to 2,8 :) Ale 2,8 wystepowala pod koniec produkcji i raczej tanio nic fajnego nie wyrwiesz z reszta tanio to sa same dojechane auta bmw w ktore trzeba duzo zainwestować i wtedy wlasciciele mowia : BMW Bedziesz Miał wydatki :)

nie przesadzaj z tym wiekiem :D
tak i tu masz racje.. a poza tym .. jeżeli bmw e36 przeszło przez ręce młodego " tunera " to nie warto jej kupowac... najlepiej to ori prosto od niemca..

Jezu ja nie wiem co wam się podoba w tym BMW … co w tym fajnego jest… oprócz tego że w uj pali… BMW - Bolid Młodzieży Wiejskiej i o :!: :lol:

słuchaj, przez polske została zniesmaczona e36 przez tunerów…
http://otomoto.pl/bmw-320-german-C20339139.html wydech wio i bmw klasa…

Adverion napisał:

Jezu ja nie wiem co wam się podoba w tym BMW ... co w tym fajnego jest...

2x też mi się to nie podoba i w ogóle jest do dupy.

:idea: Czyżby to był temat o RS 125 :?: :lol:

FLYP001 napisał:

:idea: Czyżby to był temat o RS 125 :?: :lol:

jest :D ale Adi wspomina o samochodach to mu doradzamy ;p

Jak nie chcesz BMW, to kupuj moto! :smiley:

Pewnie nie lubi BMW, bo parę razy dostał od nich w dupę :lol: Jak dla mnie BMW to najlepsza niemiecka marka, najbardziej dopracowana, która bije Audi, VW czy inne koncerny z tej samej fabryki. Opinie, że prawie każdy dresiarz jeździ BMW, są od zazdrośników, którzy muszą toczyć się w Golfie. Sorry, ale taka jest mentalność Polaków :evil:

A co do E36, to teraz naprawdę ciężko kupić egzemplarz w dobrym stanie, a przyjdzie coś wymienić, to części zawsze droższe od tych Volkswagenowskich :lol:

Jakby ktoś chciał to mamy na sprzedaż Mitsubishi Lancer Evo IX - pisać priv jak ktoś chętny :stuck_out_tongue:

Stf napisał:

która bije Audi, VW czy inne koncerny z tej samej fabryki.

ja tu się nie zgodze..
w latach 90-95 bmw było chyba najsłabsze z niemieckich aut.. lepsze było vw i audi.. lecz teraz jest inaczej, bmw i audi a niestety vw spadłooo..

A ja się nie zgodzę z kondziem.
VW to od samego początku auto dla ludu jak sama nazwa wskazuje (volks- ludzie, wagen- samochód, wóz)

Kowal napisał:

A ja się nie zgodzę z kondziem.
VW to od samego początku auto dla ludu jak sama nazwa wskazuje (volks- ludzie, wagen- samochód, wóz)

Zgadza się. Auto miało być proste, tanie, te czynniki przynosiły zyski VW. Do teraz idą tym samym śladem.

dobra każdy ma swoje zdanie na ten temat… teraz audi góruje jakby nie było …

Ale ja tylko o VW mówiłem :wink:
A Audi BMW i Mercedes to od lat klasa premium.

Stf napisał:

Pewnie nie lubi BMW, bo parę razy dostał od nich w dupę :lol:

Ojciec Peugeotem 406 wydymał jakąś BMW serii 3... z tych właśnie starszych e36 itp. która miała silnik 2.0 a 406 ma 1.8 więc wiesz :-P

Stf napisał:

Jakby ktoś chciał to mamy na sprzedaż Mitsubishi Lancer Evo IX - pisać priv jak ktoś chętny :-P

A ile za to... bo też lubię te autka ;-)

Adverion napisał:

A ile za to... bo też lubię te autka

90.000zł, czarna, 420KM/620NM, jak coś to pisać priv ;-)

Adverion napisał:

Ojciec Peugeotem 406 wydymał jakąś BMW serii 3... z tych właśnie starszych e36 itp. która miała silnik 2.0 a 406 ma 1.8 więc wiesz :-P

pamiętaj że silnik to nie wszystko.. liczy się też umiećjętność jazdy..

Nie mogę pojąć czemu chcesz sprzedać rs ;p przecież jakiś samochód i tak starsi z prezentują ci pewnie a lepiej mieć rs niż wcale :wink: Jak chcesz kupić evo IX czy mazde rx-8 to raczej za tyle co sprzedaż rs nie kupisz takich fur :slight_smile: żeby coś takiego kupić musiałbyś jeszcze z 7 takich rs mieć :smiley:
ta rs to pewniak więc nie ma co się jej pozbywać ;p bo później będziesz żałował

Evo raczej nie kupię … a na rx-8 3 rs by stykły xD…
No właśnie jest tak, że ja chciałbym ją sprzedać bo nie będę mógł patrzeć jak mój brat nią będzie jeździł, jak będzie o nią dbał… a raczej nie dbał … a jak bym sprzedał to bym jej nie widział i był by git…