pany rs dotarta już ma jakieś 1000km na tym cylu a może i lepiej i ustanowiłem nowy v-max 176 :mrgreen:
Tylko nie wiem czemu ale rs nie ma tyle sił jak jadę sam w porównaniu z tym jak wiozę pasażera… nie to że wcześniej tak nie było, bo było… no ale samemu ma o wieeele więcej mocy dziwne to i to praktycznie nie ważne jaką osobę zapakuje …
A i jeszcze jedna wiadomość takie małe porównanie rs 125 vs. r125 czyli 2t vs. 4t
Jechałem yamaszką r125 to nie powiem bo przyjemne się tym jeździ ma w pełnym zakresię obrotów mocy nie to co 2t… cichutkie to po prostu wymarzony sprzęcik w dalsze trasy…
Ale ten koleś co ma r125 przewoził się moją rs, i było tak: pojechał, przyjechał i jego pierwsze słowa: o kur*a to nie to co 4t xD jednak jest wieeeelka różnica w mocy…
Adverion, twoja RS do seryjnych sprzętów raczej nie należy, a r125 tamtego gościa pewnie tak
no tak jego to seria… no ale co ja mam z tuningu? układ wydechowy a reszta to seria
Adverion napisał:
Tylko nie wiem czemu ale rs nie ma tyle sił jak jadę sam w porównaniu z tym jak wiozę pasażera... nie to że wcześniej tak nie było, bo było... no ale samemu ma o wieeele więcej mocy dziwne to i to praktycznie nie ważne jaką osobę zapakuje ...
No przecież to oczywiste, że ma większy ciężar to gorzej jedzie :pp
Adverion napisał:
no ale co ja mam z tuningu? układ wydechowy a reszta to seria
No chyba mi nie powiesz, że ci ten układ wydechowy dał mało na mocy ?
Seria też była mocna, nie adiż a tak dla porównania to moja szła 168 i nawet z góry nie chciała więcej bo już była odcina
Tak Adver, wydech w 2T w ogóle nie ma znaczenia…
Dywersant napisał:
Tak Adver, wydech w 2T w ogóle nie ma znaczenia... :P
nie no ma.. bo sporo mi dał :mrgreen: no ale nawet seria w porównaniu do serii r125 ma dużo więcej mocy...
Kowal skąd ty tą odcinke wziąłeś to ja nie wiem...
Adverion napisał:
Kowal skąd ty tą odcinke wziąłeś to ja nie wiem...
Paliwo mu się kończyło, to myślał, że to odcinka :P
przecież nie było odciny typu łydydydydydy, ale jadąc 168 z góry, po prostu już nie chciała wykręcić większych obrotów, była odcina. A na prostej 167 bez odciny.
regulacja
Koniec paliwa, utrata mocy i silnik wyżej nie kręci
regulacja
No co ty gadaszł
Kowal napisał:
No co ty gadaszł
Skoro wiedziałeś to czemu nie wyreguliłeś leniu ?
RudY napisał:
Kowal napisał/a:
No co ty gadaszł
Skoro wiedziałeś to czemu nie wyreguliłeś leniu ?
tzn. że głupoty gada z tą regulacją.
Zakończenie sezonu 2011:
ajjj zajebista ta rs
kto to miał dzwona na rs’ce
? xD o czymś nie wiemy ?!
Hubert czy tam ziolus
wtf!? :lol: