Aprilia RS 125 By Adverion

pany rs dotarta już ma jakieś 1000km na tym cylu a może i lepiej i ustanowiłem nowy v-max 176 :mrgreen:
Tylko nie wiem czemu ale rs nie ma tyle sił jak jadę sam w porównaniu z tym jak wiozę pasażera… nie to że wcześniej tak nie było, bo było… no ale samemu ma o wieeele więcej mocy dziwne to i to praktycznie nie ważne jaką osobę zapakuje …
A i jeszcze jedna wiadomość takie małe porównanie rs 125 vs. r125 czyli 2t vs. 4t
Jechałem yamaszką r125 to nie powiem bo przyjemne się tym jeździ ma w pełnym zakresię obrotów mocy nie to co 2t… cichutkie to po prostu wymarzony sprzęcik w dalsze trasy…
Ale ten koleś co ma r125 przewoził się moją rs, i było tak: pojechał, przyjechał i jego pierwsze słowa: o kur*a to nie to co 4t xD jednak jest wieeeelka różnica w mocy…

Adverion, twoja RS do seryjnych sprzętów raczej nie należy, a r125 tamtego gościa pewnie tak :stuck_out_tongue:

no tak jego to seria… no ale co ja mam z tuningu? układ wydechowy a reszta to seria

Adverion napisał:

Tylko nie wiem czemu ale rs nie ma tyle sił jak jadę sam w porównaniu z tym jak wiozę pasażera... nie to że wcześniej tak nie było, bo było... no ale samemu ma o wieeele więcej mocy dziwne to i to praktycznie nie ważne jaką osobę zapakuje ...

No przecież to oczywiste, że ma większy ciężar to gorzej jedzie :pp

Adverion napisał:

no ale co ja mam z tuningu? układ wydechowy a reszta to seria

No chyba mi nie powiesz, że ci ten układ wydechowy dał mało na mocy ?

Seria też była mocna, nie adiż a tak dla porównania to moja szła 168 i nawet z góry nie chciała więcej bo już była odcina

Tak Adver, wydech w 2T w ogóle nie ma znaczenia… :stuck_out_tongue:

Dywersant napisał:

Tak Adver, wydech w 2T w ogóle nie ma znaczenia... :P

nie no ma.. bo sporo mi dał :mrgreen: no ale nawet seria w porównaniu do serii r125 ma dużo więcej mocy...
Kowal skąd ty tą odcinke wziąłeś to ja nie wiem...

Adverion napisał:

Kowal skąd ty tą odcinke wziąłeś to ja nie wiem...

Paliwo mu się kończyło, to myślał, że to odcinka :P

przecież nie było odciny typu łydydydydydy, ale jadąc 168 z góry, po prostu już nie chciała wykręcić większych obrotów, była odcina. A na prostej 167 bez odciny.

regulacja :stuck_out_tongue:

Koniec paliwa, utrata mocy i silnik wyżej nie kręci :stuck_out_tongue:

regulacja

No co ty gadaszł

Kowal napisał:

No co ty gadaszł

Skoro wiedziałeś to czemu nie wyreguliłeś leniu ?

RudY napisał:

Kowal napisał/a:

No co ty gadaszł

Skoro wiedziałeś to czemu nie wyreguliłeś leniu ?

tzn. że głupoty gada z tą regulacją.

Zakończenie sezonu 2011:

ajjj zajebista ta rs

kto to miał dzwona na rs’ce

? xD o czymś nie wiemy ?!

Hubert czy tam ziolus

wtf!? :lol: