Szympa napisał:
membranki można podgiąć trochę żeby przylegały,
ale to chyba jak zużyte :D , bo jak są nowe to idelanie przylegaja
Szympa napisał:
membranki można podgiąć trochę żeby przylegały,
Dziś doszła skromna paczuszka, a w niej:
Kolejna paczka będzie jak będę miał kasę ;p a w niej już reszta części
jaka świąteczna atmosfera
Tą choinke też Ci przysłali ? :lol:
Też zamierzam do DT TwinAira wrzucić w czasie bliżej nie określonym
Nie choinki nie Choineczka moja, chciałem zrobić foto w świątecznym nastroju :lol:
EDIT:
Panowie, paczuszka z resztą części została zamówiona :-o ]
Tylko trochę się zejdzie zanim przyjdzie, tu święta, membrany na specjalne zamówienie, to trzeba czekać aż tam do nich przyjdę ok. 2 tyg. i dopiero mi wyślą Także w święta chyba już wszystko ładnie skompletuję i będzie cacy
A teraz idę trochę poczyszczę, po poleruję i może spróbuję ten klin wymienić :->
EDIT 2:
Dziś jeszcze zdzierając farbę z końcówek kierownicy (miałem je małować od nowa) wpadłem na pomysł żeby je wypolerować, więc tak zrobiłem i muszę wam powiedzieć że dość fajnie wyglądają teraz nie jest to do końca tak polerka bo z brzegach jest zostawiona farba (była jej gruba warstwa) nie chciało mi się zdzierać tego bo za długo by się zeszło to zostawiłem i powstały takie fajne kółka… jak mi się uda, to zaraz wrzucę foty (jakoś do kitu, w rzeczywistości dużo lepiej wygląda)
No już mam:
Fajnie wyszło
No fajnie , ale byś jeszcze przy tym posiedział by było jeszcze lepiej (lekkie mleko) , naprawde warto
sram na to, teraz polerowałem klamki (aluminium) to idzie szybciutko bo alu miękkie to papierem raz dwa wyrównałem i ładnie jest a to gówno to tarłem,tarłem aż mi bąbel na palcu wyskoczył :mrgreen: dobrze jest jak jest :mrgreen:
EDIT:
Kochani :mrgreen: zamawiał z was coś kiedyś na ebayu ? jak to się odbywa, bo chyba nic nie pozostało mi się jak membranki zamówić właśnie tam, na zasranym larssonie wycofali ze sprzedaży
normalnie jak na allegro, tylko najlepiej mieć konto w banku i założyć sobie paypal i robisz zakupy latwiej niz na allegro.
ja juz kilka razy kupowalem na ebayu w usa i w niemczech.
tylko najlepiej jak koles ma podana cenę wysylki do polski, bo jak nie to trzeba się z nim dogadywac co i jak.
będziesz żałował że wypolerowałeś klamki… ciągle są smugi po palcach … ja miałem i żałowałem…
Ja mialem wypolerowane klamki i jezdzilem w rekawiczkach i smug nie bylo, ale szybko znika polerka za to.
tzn. nie wypolerowałem na lustro tylko tak leciutko, zdarłem lakier (bezbarwny) bo brzydko wyglądał, takie strupy i teraz zdarłem a to nie jest jakieś lustro …
Polerka nie musi być na lustro, bo to nie chopper
No dziś do mnie przyleciała paczuszka
Ładnie zabezpieczyli
No i te duperele mi przyszły:
Niby mało tego a wyszło mnie prawie 4koła
Ale brakuje zaworu membranowego wycofali go dranie ze sprzedaży :-?
A teraz cieszę kiche i idę zakładać
Adverion napisał:
Niby mało tego a wyszło mnie prawie 4koła
nie no, chodzi o te mniejsze kółka, w sensie, że 400zł
A to może same felgi Haha trza nad tym pomyśleć
No to teraz odwaliłem numer…
Założyłem tarcze wszystko ładnie poskręcane, nowy olej zalany, wrzucam bieg koło się nie kręci, daje sprzęgło i koło też się nie kręci :shock: normalnie jak by był na biegu bez sprzęgła, no to podciągnąłem trochę linkę od sprzęgła przy klamce i minimalnie pomogło, no to jeszcze mówię, podciągnę tam przy deklu… podciągnąłem i to ostro no i pod naciśnięciu klamki coś strzeliło i klamka zrobiła się luźniutka, co się okazało ? gwint się zerwał tam w środku przy tej śrubce co się reguluje, nie na śrubce tylko ten co się wkręca śrubkę :-/ teraz nie wiem co zrobić, chyba nic innego nie pozostaje, poza kupnem tej dupereli nowej :-x
buahaha :lol: Sorry, nie mogłem się opanować
Patrz, co robisz! :573:
mozesz pokazac foto jak to duperele wyglądaż