Adverion napisał:
seryjnego od skutera nie będę kładł bo za mały
weź dwa(lub cztery :P ) równolegle podłącz :P
Adverion napisał:
seryjnego od skutera nie będę kładł bo za mały
jak będzie miał duży opór i mało paliwa będzie przez niego przelatywało, tzn za mało na potrzeby apki i za wolno to Adi będzie zaraz zakładał temat w serisię że mu przerywa na wysokich albo gaśnie ;p
nawet jak 8 ich podłączy to szybkości przepływu nie zmieni a jeszcze pogorszy xD
nawet jak 8 ich podłączy to szybkości przepływu nie zmieni a jeszcze pogorszy xD
Mafioz napisał:
Przecież przed chwilą napisałem to samo
Ogar się szary użytkowniku
taa to od razu wchodze na meilocha i kupuje z 10 :mrgreen: bo przecież ona ma sadzić 200km/h
Mi to wyłącznie do tego jest potrzebne abym nie czyścił 5 razy gaźnika w ciagu 2 miesięcy bo się zapcha ja kw skucie…
No chociaż w skuterze jest 12mm a tu 28mm więc dwa razy taki i jeszcze trochę to się tak szybko nie zapcha
A mówiłem już że gazboxa ze skutera do RS przełożyłem :?: :mrgreen:
takie kombinowanie kurde a kupi jeden większy i będzie spokój.
chory jestem i mi się miećsza, byłem pewny że było napisane szeregowo xd
Mafioz napisał:
chory jestem i mi się miećsza, byłem pewny że było napisane szeregowo xd
Adverion napisał:
A mówiłem już że gazboxa ze skutera do RS przełożyłem :?: :mrgreen:
taa już robię ehe
wiocha jak ch*j by była
Adverion napisał:
wiocha jak ch*j by była :-D
No i przyszła pierwsza paczka z zestawem polerskim :roll: jeszcze czekam na drugą z pastą gradacji 1500 :roll:
Foty:
I teraz tak bo pasta biała jest niby do aluminium
a pasta zielona jest do aluminium stali nierdzewnej i do stali małowanej… i której teraz użyć do ramy ?
Bo jakoś nie mam przekonania do tych rzeczy co są np. typowo do aluminium
aa widzę dębowe mocne, wode zywiec zdrój i chusteczki regina a w tyle koleś żłopiący prawdopodobnie piwko xD
To jak druga paczuszka przyjdzie bierzesz się za polerowanie tej ramy?
no oczywiście w piątek już się biorę
ta co jest tylko do aluminium to na pewno ma mniejsza gradacje wiesz będzie lepsza do wykonczenia
czekam na foty polelek ;]
do wykończenia i tak zamówiłem osobno 1500
A powinno się myć czymś filc czy też krążek bawełniany przed zmianą pasty ?
Adverion napisał:
A powinno się myć czymś filc czy też krążek bawełniany przed zmianą pasty ?
Ale później należy to czymś chyba wysuszyć no nie ? bo tak szybko to się suche nie zrobi
wyjmij z wody i kręć to wyschnie xD
Polecam opalarką, ale ostrożnie (na najmniejszym stopniu opalania), ew. jeśli nie posiadasz tego przydatnego urządzenia proponuje kupić, bo i tak się przyda lub pożyczyć suszarkę od mamy/sióstr jeśli owe posiadasz.
Pozdrawiam.
wykorzystam sposób Kowala,