kondzio94, cicho! ja w moją też trochę włożyłem i to na same naprawy i jakoś się nie poddaję
nie słuchaj kondzia On za dużo remixów słucha i go straszy już
ta xd. ale co to za sens trzymać, dokładać i poźniej nie odzyskać kasy?..RudY napisał:
nie słuchaj kondzia :p On za dużo remixów słucha i go straszy już :p
ta xd. ale co to za sens trzymać, dokładać i poźniej nie odzyskać kasy?..
to sprzedaj fiata, piaggio, rower jak masz, rolki i wszystko bo jaki jest sens dokładać i potem stracić? -.-
ile co cieniasa dołożyłeś? teraz jakbyś pewnie sprzedawał to na pewno by się nie wróciło...
Kupisz skuter pojeździsz rok i już też się nie zwróci i stracisz, to chodź na nogach jak masz takie myślenie, nawet na rowerze czy rolkach stracisz. wywal kompa i nie kupuj bo jak kupisz to za rok też na nim stracisz.
Mafiozie, spokojnie :D! Z tego co wiem to on kupił cieniasa za jakieś 200-300zł :D, więc chyba mu się zwróci :).
tak czy inaczej bez sensu tyakie myślenie “Po co dokładać do moto skoro się to potem nie zwróci”
Jak cylinder padnie zrobi się remont za 1500zł czy ileś to przy sprzedaży moto na pewno nie będzie 1500zł więcej warte według mnie (tzn zależy jeszcze od stanu ogólnego) ale take podejście czysto materialne jest bez sensu xd
wtedy nikt by nie remontował motorka (przykład ta apka) tylko jak się zaczyna sypać to sprzedawał i potem się dziwić że ciężko dobrego 2T w 125 znaleźć bo wszystko styrane.
moim zdaniem jak się coś sypie to trzeba z tym zrobić a nie wymigiwać się “bo jak to naprawie to się potem nie zwróci” itd itp.
nie o to chodzi. po prostu jakbym nią jeździł jeszcze z 2 lata. A ja ją sprzedaje niedługo bo za rok robię prawko… Więc głupio włożyć teraz ponad 5 stów…
jeżeli wezme tyle co stoją na allegro to zarobie okolo 1000zł na + .Mafioz napisał:
ile co cieniasa dołożyłeś? teraz jakbyś pewnie sprzedawał to na pewno by się nie wróciło...
nie o to chodzi. po prostu jakbym nią jeździł jeszcze z 2 lata. A ja ją sprzedaje niedługo bo za rok robię prawko... Więc głupio włożyć teraz ponad 5 stów...
według mnie rok jazdy na moto to jest dużo ;p
kondzio94 napisał:
jeżeli wezme tyle co stoją na allegro to zarobie okolo 1000zł na + .
jeśli weźmiesz ;p jak ktoś dobry bolek to się połapie że tam szpachli jest nawalone i całe auto małowane było i wtedy będzie problem będziesz musiał szukać jakiegoś łosia ;p
nie mam zamiaru ukrywać ze samochód nie był małowany, silniczek zadbany, srodek czysty i pachnący, wszystko działa jak należy .. powiem ze stał samochod i troszeczke zjadła go rdza i juz.. to kazdy glupi zauważy ze małowany ... nawet babka slepa na oko..jeśli weźmiesz ;p jak ktoś dobry bolek to się połapie że tam szpachli jest nawalone i całe auto małowane było i wtedy będzie problem będziesz musiał szukać jakiegoś łosia ;p
jeeeeeeee!
Nareszcie Ile dałeś ?
I NAKLEJKI MOCY MA !
Yoshimura … uu prze kozak 5KM więcej gwarantowane :!:
RudY napisał:
Nareszcie ;P Ile dałeś ?
I NAKLEJKI MOCY MA !
69 z wysyłką, ale pod spodem w ch*j żywicy xD... Chyba cały jebnął.. :P
Już gadałem z Bartq'iem i niedługo dojdzie okleina na ten boczek i na osłony na lagi :).
Courte napisał:
69
lubisz tą cyferkę nie? xD
Mafioz napisał:
lubisz tą cyferkę nie? xD
prześladuje mnie xD!
Nie no ta naklejka to oryginał YOSHIMURA więc to będzie tak z 10 KM więcej… xDDD
No nareszcie bd ten boczek ;p Jak jest dobrze poklejony to się nie rozleci
zdjęcia z boczkiem :
na razie sa takie naklejki, dają więcej mocy :-D, a za jakieś 3 tyg. będzie okleina
muszę ją podwyższyć czy coś bo lipnie wygląda
Paskudne siedzenie zrób coś z nim :!:
Ono ma jakiś cellulit czy coś