Aprilia ETX 125 MONSTER ENERGY PROJECT| ta wykur.wista ^^!

a tam ja błotnika bym nie ruszał , tylko kup jkies fele daj szosówki i zapieprzaj , ten błotnik to taki uniwersalny jak do enduro czy sm

Courte napisał:

najprawdopodobniej zmieńię lampe

to akurat jest dobry pomysł :smiley:

wrona napisał:

to akurat jest dobry pomysł :D

Popieram, ta jest fee.

ten błotnik to jest do enduro :P, jakby było małe koło z przodu to by głupio wyglądał. Poza tym dałem za tamten błotnik sm 2 dychy tylko że jest pomarańczowy. A ten mój jest zgięty i i tak bym go musiał małować. A takto go sprzedam za 20 i wyjde na 0 :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 08-04-2010, 19:30 ]
dzisiaj zegar wybił 30 000km :smiley: :

Generalnie ją robię teraz trochę i będę próbował się jej pozbyć…

Jakby ktoś chciał to 5600 do negocjacji ;).

Courte napisał:

Generalnie ją robię teraz trochę i będę próbował się jej pozbyć.

A potem ? Puszka ?

RudY napisał:

A potem ? Puszka ?

chyba nie, bo ma 16 lat :D
no chyba że b1 ;p

Nie sprzedawaj jeszcze! :D tyle się narobiłeś, efekt bomba i chcesz już sprzedać?? :|

Nie pucha jeszcze nie…, a mam 17 lat ;p, tak czy tak i tak sprzedam na koniec tego sezonu albo poczatek nastepnego. mam swoje powody, wolę się pozbyć kłopotu, ale jak się nie sprzeda to może zrobię i sprzedam później.

mateuszpasiu napisał:

Nie sprzedawaj jeszcze! :D tyle się narobiłeś, efekt bomba i chcesz już sprzedać?? :|

Też tego nie rozumiem ... jak można zrobić taki kawał roboty, stracić na tym tyle kasy i sprzedać za ... za za mało :p

jak dostanę 5400, to mi się spokojnie zwróci. Bo kupiłem ją za 3100 + rejestracja czyli. ok 3600. włożyłem max 1200 ;p. Więc nawet na plusię jestem… Kurde nie sprzedawałbym jej gdyby się nie sypała ;/…

A sypie się coś? :stuck_out_tongue:

Courte napisał:

Kurde nie sprzedawałbym jej gdyby się nie sypała ;/...

O ! A co się robi ? :/

pewnie cylinder zdycha :stuck_out_tongue:

Jeżeli tak jak mówi KruczeK to: szlif+tłok=jedziesz dalej :smiley:

nie komprecha jest zajebista… Łożyska wszystkie padają, ma luzy na wachaczu, i najgorsze karter jest pekniety i coraz bardziej peka, już jest blisko łączenia ;/. No i jeszcze elektryka się jebie i napęd do wymiany… … czyli +/- 5 stówek plus w chuj roboty…

Courte napisał:

Łożyska wszystkie padają, ma luzy na wachaczu, i najgorsze karter jest pekniety i coraz bardziej peka, już jest blisko łączenia ;/

No to umarł w butach xD Gorzej być nie może... bo jak się urwie... :-?

Owiewkę polecam taką;

ta tzr miazdzy:D a Twoja apka calkiem przyjemna. jak sobie rade daje w terenie?

Jakiś typek z mojego miasta takie coś kupił to nawala jak szalony ! . I weź nie sprzedawaj xd

nie chcę jej sprzedać. Dobra najwyżej ją całą rozbiorę niedługo i przy okazji ramę pomaluję i będzie zrobiona na tip top. Owiewka jak będzie to właśnie taka jak Janik podał…

Courte napisał:

nie chcę jej sprzedać. Dobra najwyżej ją całą rozbiorę niedługo i przy okazji ramę po maluję i będzie zrobiona na tip top. Owiewka jak będzie to właśnie taka jak Janik podał...

No! :P trochę pogrzebiesz i bd jeździć jeszcze dłuuugooo ;pp

tzn wiesz, włożyłes w uj czasu,kasy itp. i mozesz znow wywalic trochę $$ pośmigasz trochę i znow kolejne $$ wiec dobrze przemyśl tą decyzje xd