Aprilia ETX 125 MONSTER ENERGY PROJECT| ta wykur.wista ^^!

Rejestracja znalazła swoje miejsce tutaj :smiley: :

no i 2 nowe foty ( deszcz padał :confused: ) :

bardzo ladnie to wygląda jako calosc :slight_smile: posmigal bym taka apka :smiley:

No aprillia super. Fajnie dobrane kolorki

Courte napisał:

Rejestracja znalazła swoje miejsce tutaj :D :

a to dlaczego ?? policja się przyczepiła o stare miejsce??

wrona napisał:

Courte napisał:

Ojciec...

Courte napisał:

wrona napisał:

Courte napisał:

Ojciec...

I nic więcej dodawać nie trzeba :P

Courte napisał:

Ojciec...

wiesz ja rozumiem rodzice się martwią ze mandat itp i ok ale bez przesady , dobrze że nie mówi ci jakie manetki masz se kupić .. :) , pogadaj z nim dobrze , zarzuć jakieś sensowne argumenty, .. mój też kiedyś gadał , założę ci blokady , bo jak policja cie złapie na hamownie to będę musiał płacić , pogadałem z nim pokazałem mu jak to się jeździ skuterem 45km/h i stwierdził , ze woli już jeździć rowerem , i od tamtej pory tylko mówi że mam uważać i nie szaleć ...

z dzisiaj :

aaa i bonus :D:D :

http://www.youtube.com/watch?v=JK9mXw1vovk

dalem 1 gwiazdke bo musialem glowe przekrecac :stuck_out_tongue:

1 gwiazdke? oO
lool to co u mnie jest coś nie taką ja nie mam gwiazdek na YT już, tlyko “lubie to” i “nie lubie tego” omg xd

Ale w sumie te awaryjne to chyba tak tylko żeby były, raczej nie będziesz ich często używał ;p

Hah no ja właśnie tez mam to lubie to i nie lubie tego !
Ale za to na Google Chrome jest normlanie :stuck_out_tongue:

Więc nie wiem o co c’mon ;p

Ja mam też tak i jakiś w ogóle zjechany ten youtube teraz mam do kitu =/
A jak zrobiłeś awaryjne ? :smiley:
No on musi mieć awaryjne bo co 5 min mu świeca żużel łapie i musi stać na poboczu i czyścić :mrgreen: <joke> …albo i nie :lol:

omg, to było chwilowe :P, nie wiem czemu tak się stało. Jak lewy przedni kierunek był odłączony to jak włączałem prawy, to z tyłu 2 świeciły a z przodu prawy :D:D

to jest normalne :slight_smile: jak mi siadła żarówka to po jakimś czasie też mi się tak zrobiło i kumpel mówi że jak włączam kierunek to mi się oba świecą :smiley: , dałem nową żarówkę i jest good

kilka fot :wink: :

mam nowe plany :P, a mianowicie będzie przeróbka na SM. Błotnik już kupiłem. Koło będzie na przód 18 od PEGASO i do tego opona szosowa na tył. Myślę, że za jakiś miesiąc po urodzinach kupię koło :d. A i jeszcze najprawdopodobniej zmieńię lampe przód ale jeszcze się zastanawiam :D…

Courte napisał:

A i jeszcze najprawdopodobniej zmieńię lampe przód ale jeszcze się zastanawiam :D ....

I tak masz zrobić :!: ;-)

Courte napisał:

a mianowicie będzie przeróbka na SM

oo suuuper :-D

a ja bym nie przerabial jej :stuck_out_tongue: i lepiej w koncu kup ten boczek tylni bo weyglada wiesniacko bez niego :smiley:

Adverion napisał:

i lepiej w koncu kup ten boczek tylni bo weyglada wiesniacko bez niego :D

No właśnie, wiedziałem że czegoś brakuje :-D

Za to na SM przerabiaj, jestem na tak ;-)

KruczeK napisał:

a ja bym nie przerabial jej :P i lepiej w koncu kup ten boczek tylni bo weyglada wiesniacko bez niego :D

znajdź mi taką na części to kupię. Szukam od czerwca 09. Jak są jakieś to już mają plastiki sprzedane :/...

Oh Ty w niej kopiesz :stuck_out_tongue_winking_eye:
Foty, foty, foty … zapodaj jakiś filmik :slight_smile: