Rejestracja znalazła swoje miejsce tutaj :
no i 2 nowe foty ( deszcz padał ) :
bardzo ladnie to wygląda jako calosc posmigal bym taka apka
No aprillia super. Fajnie dobrane kolorki
Courte napisał:
Rejestracja znalazła swoje miejsce tutaj :D :
a to dlaczego ?? policja się przyczepiła o stare miejsce??
wrona napisał:
Courte napisał:
Ojciec...
Courte napisał:
wrona napisał:
Courte napisał:
Ojciec...
I nic więcej dodawać nie trzeba :P
Courte napisał:
Ojciec...
wiesz ja rozumiem rodzice się martwią ze mandat itp i ok ale bez przesady , dobrze że nie mówi ci jakie manetki masz se kupić .. :) , pogadaj z nim dobrze , zarzuć jakieś sensowne argumenty, .. mój też kiedyś gadał , założę ci blokady , bo jak policja cie złapie na hamownie to będę musiał płacić , pogadałem z nim pokazałem mu jak to się jeździ skuterem 45km/h i stwierdził , ze woli już jeździć rowerem , i od tamtej pory tylko mówi że mam uważać i nie szaleć ...
dalem 1 gwiazdke bo musialem glowe przekrecac
1 gwiazdke? oO
lool to co u mnie jest coś nie taką ja nie mam gwiazdek na YT już, tlyko “lubie to” i “nie lubie tego” omg xd
Ale w sumie te awaryjne to chyba tak tylko żeby były, raczej nie będziesz ich często używał ;p
Hah no ja właśnie tez mam to lubie to i nie lubie tego !
Ale za to na Google Chrome jest normlanie
Więc nie wiem o co c’mon ;p
Ja mam też tak i jakiś w ogóle zjechany ten youtube teraz mam do kitu =/
A jak zrobiłeś awaryjne ?
No on musi mieć awaryjne bo co 5 min mu świeca żużel łapie i musi stać na poboczu i czyścić :mrgreen: <joke> …albo i nie :lol:
omg, to było chwilowe :P, nie wiem czemu tak się stało. Jak lewy przedni kierunek był odłączony to jak włączałem prawy, to z tyłu 2 świeciły a z przodu prawy :D:D
to jest normalne jak mi siadła żarówka to po jakimś czasie też mi się tak zrobiło i kumpel mówi że jak włączam kierunek to mi się oba świecą
, dałem nową żarówkę i jest good
kilka fot :
mam nowe plany :P, a mianowicie będzie przeróbka na SM. Błotnik już kupiłem. Koło będzie na przód 18 od PEGASO i do tego opona szosowa na tył. Myślę, że za jakiś miesiąc po urodzinach kupię koło :d. A i jeszcze najprawdopodobniej zmieńię lampe przód ale jeszcze się zastanawiam :D…
Courte napisał:
A i jeszcze najprawdopodobniej zmieńię lampe przód ale jeszcze się zastanawiam :D ....
I tak masz zrobić :!: ;-)
Courte napisał:
a mianowicie będzie przeróbka na SM
oo suuuper :-D
a ja bym nie przerabial jej i lepiej w koncu kup ten boczek tylni bo weyglada wiesniacko bez niego
Adverion napisał:
i lepiej w koncu kup ten boczek tylni bo weyglada wiesniacko bez niego :D
No właśnie, wiedziałem że czegoś brakuje :-D
Za to na SM przerabiaj, jestem na tak ;-)
KruczeK napisał:
a ja bym nie przerabial jej :P i lepiej w koncu kup ten boczek tylni bo weyglada wiesniacko bez niego :D
znajdź mi taką na części to kupię. Szukam od czerwca 09. Jak są jakieś to już mają plastiki sprzedane :/...
Oh Ty w niej kopiesz
Foty, foty, foty … zapodaj jakiś filmik