Ależ oczywiście że lepiej
ktoś już kiedyś pisał o tym: celowo to 69 tam jestą xD
w garażu pozytywnie wygląda, ciekawe jak w terenie będzie się prezentować
ja nią nie śmigam w terenie :P, jeśli już to bardzo rzadko :P… 69 celowo ;D
Po prostu pewnie mu się spodobał taki numer i tyle
Trzeba było dać 13
nie 13 ja bede mial na lampie w xr6 ;]
obiecane foty kasku :
mhhmmm… zajebysty!
Courte napisał:
obiecane foty kasku :D
ile za niego dałęs i gdzie kupiłes bo chce matule naciągnąć a nowy kask na 18 :D
kask miód malina
Fajnyyy!
Ale niebieski do czarno-zielonego moto?
Ojtam … Moto będzie kiedyś zmieniał a kasku (miejmy nadzieję) nie Oczywiście z powodów koniecznych …
Ja tam mam uniwersalny Czarno-srebrno-szary
Wrona dałem 240zł, ale używka, no ale nie ma śladów użytkowania. A nówki koło 400zł kosztują. To jest AGV RC-5 PRO luknij na allegro … A no niebieski bo pasuje do stroju ;D…
edit .
co myślicie o takiej owiewce, zmianie koloru oslon na lagi i dekla od magneto :P?
moje kiepskie VT :
Eaa tam … teraz wygląda jak ninja przynajmniej
osłony wyglądają lepiej właśnie te białe … owiewka głupia ale lepiej wygląda bo nie ma zielonego …
Tylko coś mi nie pasuje z tym twoim zielonym kolorem jest taki jakiś hmm jak by wyblakły czy coś … albo an tych fotach tak tylko wygląda …
on w RL jest rażący ?
http://media.photobucket.com/image/Monster%20energy/dave_teodosio/Monster20Energy20Drink2.jpg o ten zielony tu jets ładny tylko nie w tym M ale zaraz przy nim … to takie jak by odbicie …
Rób tak jak na VT… Po prostu cudo
ta owiewka bezie miuuud a nie te brzydkie obsrane ufo
Te ufo psuje tu cały efekt wizualny… Gdyby chociaż dawało lepsze światła :-/ Kicha na całej linii…
zielony jest taki jak tu. Jednak nic już z nią nie robię, bo to i tak już ostatni sezon na niej :P. Teraz muszę wymieniłeś aku i tarcze sprzęgłowe. No i jeszcze wymienię końcówkę wydechu i dokupię boczek i koniec ;D…
meeega mi się podoba sprzęt ale z tym ufo zlamiłeś , tak wiem powtarzam to po raz 10
jakbyś jeszcze wypolerował albo chociaż pomalował dyfuzor to była by bomba
Kurczę no na moje jest troszkę za jasny…