kutwa, walcie się :D, się czepiacie cholera, nie widać tego tak :D… Nie będę wkładać kasy już tym bardziej na głupie siedzenie ;p
Nie będę wkładać kasy już tym bardziej na głupie siedzenie ;p
No teraz to ono jest głupie :P
pomalowałem tłumik (sorry za jakość, może jutro będą zdjęcia zrobione aparatem :P) :
przed :
po :
w przyszłym tygodniu kolejny up, zobaczycie co ;).
Od razu lepiej
jjakby ktoś chciał zobaczyć nowe foty to są tutaj :
http://bikepics.com/members/courte/99etx125/default.asp?i=1970533&s=0
ładnie, ale nie wiem jaki w tej apce ma być luz na łańcuchu ale u Ciebei to on prawie wisi na tych zębatkach, tam luzu to z 10cm będzie jak nic.
powinieneś go raczej naciągnąć bo jak tak będziesz jeździł to zaraz napęd się zużyje albo jeszcze tam w kole zabierak się zjebie ;p
przecież jak tam puścisz gaz i potem dodasz to nieźle musi szarpać. ja w NSR miałęm luz 3.5cm i na zakrętach szarpało jak puściłem gaz i dodałem naciągnąłem tak jak ma być czyli 2.5cm luz i jest teraz git, nie szarpie ani nic.
Nie spada Ci ten łańcuch? xD nieźle głośny musi być ;p
no głośny jest, pisałem na SB, że wymieniam łańcuch. Dzisiaj mi właśnie przyszedl nowy :P. Ten juz jest naciągnięty na maxa, ostatnio mi spadł tylko jak sobie orałem po torze :P…
aaa no fakt, pisałeś
Ten za 50zł kupiłeś?
tak … I jeszcze kierunki na przód, bo jak widać jeden jest taki drugi taki i na dodatek oby dwa klejone :D:D
ciekawe ile pojeździ na nim ;p
a co do kierunków to ja do nsr na przód też muszę bo jeden odpada ledwo się trzyma a w drugim szkiełka brakuje ;p
doszła okleina na lewy boczek, nowy łańcuch, kierunki na przodzie. Oto foty ( być może ostatnia sesja ) :
http://bikepics.com/members/courte/99etx125/default.asp?i=1970533&s=0
Skróć ten łańcuch, albo go naciągnij, bo nie powinien tak wisieć
wiem, wyciągnąłem go już <lol2> ;D…
Fajnie wyszło te zdjęcie w błotku
Courte napisał:
wyciągnąłem go już
Jaki typ xD zachowaj umiar! :P
on jakiś do dupy jest :P. 2 razy na koło ze sprzęgła wyrwałem i się wyciąga xD…
W końcu łańcuch za 50zł to czego chcesz xD Dalej tak pójdzie to nie zdążysz sprzedać i nowy łańcuch będzie trzeba xD
hahhaha, no właśnie się boje tego :D. Ale wystawiam ostatni raz, jak się nie sprzeda to zostawiam jeszcze.
ja na twoim miejscu bym ja dopiescil i dojezdzil do 18 o tyle a nie sprzedawal bo szkoda motóra
Jak masz sprzedać i za takie pieniądze co ci się nie opłaci, to lepiej sobie trzymaj, pojeździj jeszcze sezon i tyle :DCourte napisał:
hahhaha, no właśnie się boje tego :D . Ale wystawiam ostatni raz, jak się nie sprzeda to zostawiam jeszcze.