ale odeszliśmy od Murzyńskości
Murzyn to był Gender:D
Ta, a biały Smyk jest zdecydowanym heterykiem :-)
Co do koloru to moją opinię znasz:D
Znam. I nigdy Ci tego nie wybaczę... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
O wybacz mi zuluski szamanie z plemienia białych pedalskich skuterów i oczojebnych peleryn:D
Nie dobija się motonity, a zwłaszcza jak ma jakiś... kocyk. Moto-kocyk. ;P
Zapomniałeś o kasku...
Wybaczę, ale tylko jak zgadniesz, jakie mam na sobie... majteczki :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=utNiXUgM2VA
Eee, grube, barchanowe.
Słowem.... same #MAJTY# w damym profilu. ;P
*
I... ?
Taka muzyka to było pite:D
Jeszcze nie :-)
*
A nie, bo w paseczki :-)))
Widzisz a ja myślałem że bez majtek chodzisz:D
Już Ty lepiej nie myśl bez czego ja chodzę, bo się spocisz :-)
https://youtu.be/xeoPPR9UTUU
Ale mi tu bajzel robicie w temacie :P
- Kopka i później odpalenie = bezproblemowy start - sprawdzone i działa - dzięki! (chyba dla Ciebie Zulus)
Serwis Rometa (z oficjalnej strony) - odpisał, że wskaźnik jest do naprawy (paliwa) - chociaż szczerze to się obawiam tej naprawy :P
Dzisiaj miał być zrzut Skuterka na Wymianę Oleju... niestety serwis dzisiaj zamknięty (sprawy prywatne) co jestem wstanie zrozumieć (tylko dlatego, że nie mam daleko do serwisu) -
No i miła obsługa - "jeśli będzie Pan miał 400-500 km to nie zrobimy problemu i podbijemy, ale jeśli to 4T/ 125 cm to polecam przy 400 samemu już zmienić olej"
No i to to ja rozumiem ;)
Sorki. Ponosi nas... Często :-)
*
Nie, to Eadem :-)))
Witam, ponownie ;) chyba bloga założę :D
Przebieg - 380 km (dzisiaj tankowanie nr 3 ;) - ciekawe ile spalił)
Wczoraj wymiana Oleju - w słoiku czarny jak smoła..
Co ciekawe "filtr" oleju nie wygląda tak:
http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/51/02/75/91/5102759177
Tylko na filtrze ten czarny pierścień jest troszkę spłaszczony.. - polecacie wymienić czy jeździć z takim dalej?
Uszkodzeń nie widziałem, po prostu nie jest idealnym owalem jak na zdjęciu..
Zalałem Motul 5100 pół syntetyk 10w40 - zostało jeszcze 300 ml z litrowej butelki (następną bańkę kupię chyba 4-o litrową ;) )
W piątek lub weekend (w zależności od pogody) zastanawiam się czy wymienić olej w przekładni - co myślicie, ma to sens przy tym przebiegu?
Kup 4l wychodzi duzo taniej a co do siatki na komary:D[filtr] to puki się trzyma kupy to tylko płucz w benzynie i nie wymieniaj.Co do oleju w przekladni to w nowym zawsze ma sens wymina bo wszystko się uklada i dociera ale zrób to na 1,5k i przedzalaniem nowegó wypłucz przekładnię[ON,rozpuszczalnik ftalowy lub podpalka do grilla:)]
Przez płucz masz na myśli wlać ON (diesel? : o) i śrubą spuścić?
Tak ON[diesel ropa jak zwał tak zwał]może być nafta i co tam sobie wymyślisz:) wlać pokrecić kołem i spuścić.
Prawie 500 na liczniki - spalanie spadło z 3,6 do 3.2 (myślę, że średnia to 3.4) - głównie i w sumie tylko jazda po mieście z vmax 70km/h;
Ostatnio na AOW próba prędkości - niestety max 90 km i więcej nie pojedzie;
W sumie ciekawa sprawa bo do 80 zbiera się BARDZO żwawo - ale wszystko co jest powyżej 80 nagle traci moc :( no nic i tak jazda powyżej i na 90 km to zbyt duże wibracje na kierownicy.