Żywotność Racinga

a racing ile będzie palił na gaźniku 19mm kolega ma Manstona i mówi ze 4-5l

zależy jaką dysze dasz do tego, ale gaźnik 19 to za mały jest do racinga lepiej 21mm gaźnik dać:)

Jednak raczej wybiorę hebo jak myślicie jaki na nim zrobie przebieg z 10k ??

10tyś zrobisz ale na pewno nie na jednym tłoku i jednych pierścionkach :slight_smile: I wszystko zależy jak założone będzie :stuck_out_tongue:

No różnie bywa. Są nikłe szanse że zrobisz 10 000 na jednym tłoku, bo pierścień nie ma żadnych szans Ci wytrzymać. Ale jeśli będziesz jeździł 50km/h i raz na jakiś czas dasz mu piz**, to może się uda^^
Ale ogólnie Racing jest mało żywotny:/ Niestety.

nie nie ja mowie ze 10k chce z wymienieniem tłoka… oraz oczywiscie pierscienia

DesiRe napisał:

Ale jeśli będziesz jeździł 50km/h i raz na jakiś czas dasz mu piz**, to może się uda^^
Ale ogólnie Racing jest mało żywotny:/ Niestety.

Tylko że Racingiem nie da się jeździć wolni chyba że ktoś się boi albo jedzie pierwszy raz. A to ze żywotny nie jest to akurat każdy wie chyba co 5tyś trzeba zmieniać pierścienie i tłok i nie ma lekko :(

No właśnie najlepsze w tym wszystkim jest to że jak już się ma tą moc to nie da się jeździć te 50km/h^^ I zawsze się pyrka te 60-70chociaż.

Ja też mam tą miarkę stage6 i jakby policzyć dokładnie mieszanka 1:33 to wychodzi 30 ml oleju na 1 litr paliwa. podzielcie sobie nawet 1000ml (olej) przez 33 (paliwo w litrach) i wyjdzie wam dokładnie ile oleju wychodzi na 1 litr paliwa czyli 30ml dokłądnie 30.3ml

A 50kmh to ciężko jechać nawet skuterem po tuningu sport xD