a racing ile będzie palił na gaźniku 19mm kolega ma Manstona i mówi ze 4-5l
zależy jaką dysze dasz do tego, ale gaźnik 19 to za mały jest do racinga lepiej 21mm gaźnik dać:)
Jednak raczej wybiorę hebo jak myślicie jaki na nim zrobie przebieg z 10k ??
10tyś zrobisz ale na pewno nie na jednym tłoku i jednych pierścionkach I wszystko zależy jak założone będzie
No różnie bywa. Są nikłe szanse że zrobisz 10 000 na jednym tłoku, bo pierścień nie ma żadnych szans Ci wytrzymać. Ale jeśli będziesz jeździł 50km/h i raz na jakiś czas dasz mu piz**, to może się uda^^
Ale ogólnie Racing jest mało żywotny:/ Niestety.
nie nie ja mowie ze 10k chce z wymienieniem tłoka… oraz oczywiscie pierscienia
DesiRe napisał:
Ale jeśli będziesz jeździł 50km/h i raz na jakiś czas dasz mu piz**, to może się uda^^
Ale ogólnie Racing jest mało żywotny:/ Niestety.
Tylko że Racingiem nie da się jeździć wolni chyba że ktoś się boi albo jedzie pierwszy raz. A to ze żywotny nie jest to akurat każdy wie chyba co 5tyś trzeba zmieniać pierścienie i tłok i nie ma lekko :(
No właśnie najlepsze w tym wszystkim jest to że jak już się ma tą moc to nie da się jeździć te 50km/h^^ I zawsze się pyrka te 60-70chociaż.
Ja też mam tą miarkę stage6 i jakby policzyć dokładnie mieszanka 1:33 to wychodzi 30 ml oleju na 1 litr paliwa. podzielcie sobie nawet 1000ml (olej) przez 33 (paliwo w litrach) i wyjdzie wam dokładnie ile oleju wychodzi na 1 litr paliwa czyli 30ml dokłądnie 30.3ml
A 50kmh to ciężko jechać nawet skuterem po tuningu sport xD