ZX czy RSII

Elo!
Chciałbym sprzedać swój wydech laser x-pro ponieważ na mój setup i seryjny cylinder 50ccm jest on raczej za mocny ponieważ mam na nim strasznie niski v-max jedyne 80km/h :-/
Patrząc i rozmawiając z ludźmi którzy mają LeoVince ZX ich skutery takei jak mój sadzą bardzo dobrze v-max ok. 90-95km/h
I tak myślę gdybym Kupił wydech tecnigas RSII czy sprawował by on się lepiej na seryjnym cylku niż Laser x-pro i LeoVince ZX ? jak myślicie ??? Lepiej kupić LeoVince ZX wiedząc że na nim będę miał lepsze osiągi niż na x-pro czy Technigas RSII bo wiem że to jest dobry wydech ale czy będzie mój skuter miał większy v-max niż na ZX??? Jak myślicie… :?: :roll:

leovibnce zx bierz !! na nim jest niezly ogien kumpel na sr factory wyciska ponad 100 na nim :slight_smile: wiem bo jezdziłem ta sr :smiley: do seri to jest najlepszy wydech daje fajny sound a przecież rs2 jeszcze mocniejszy od lasera x-pro bierz leo a nie pozałujesz :slight_smile:

Nom ale ja mam Laser x-pro i planuje zakładać 70ccm to wydaje mi się jakoś że na 70ccm laser będzie znowu lepszy a leo gorszy :-/

to niewiem zalezy jakie 70 cc :smiley: chociaz moj kumpel juz zazyna się ta sr factory od tego wydechu niby taki slaby ten leo a w praktyce to ogien jest jak ch** przyspiesza na obrotach 9-10 k no to odpowiedz jest prosta jak chcesz 70 cc :stuck_out_tongue: to rs2 albo lasera zostaw

kup zx’a a lasera w garazu zostaw i po problemie :wink:

Tak hahah bo ja nie mam co robić z kasą :stuck_out_tongue:

Adverion napisał:

Elo!
Chciałbym sprzedać swój wydech laser x-pro ponieważ na mój setup i seryjny cylinder 50ccm jest on raczej za mocny ponieważ mam na nim strasznie niski v-max jedyne 80km/h :-/
Patrząc i rozmawiając z ludźmi którzy mają LeoVince ZX ich skutery takei jak mój sadzą bardzo dobrze v-max ok. 90-95km/h
I tak myślę gdybym Kupił wydech tecnigas RSII czy sprawował by on się lepiej na seryjnym cylku niż Laser x-pro i LeoVince ZX ? jak myślicie ??? Lepiej kupić LeoVince ZX wiedząc że na nim będę miał lepsze osiągi niż na x-pro czy Technigas RSII bo wiem że to jest dobry wydech ale czy będzie mój skuter miał większy v-max niż na ZX??? Jak myślicie.. :?: :roll:

Jesli chcesz kupić słabszy wydech to nie masz wyboru kup Zx. No RS II jest mocnijesyz. Ale moim zdanime u ciebie potrzebna dobra regulacja a nie wymiana wydechu :-/

A powiem i że też tak myślałem i już wielokrotnie mój skuter był regulowany … chyba na wszystkei możliwe sposoby i nic dalej to samo :-/

a wsadzales centralke top racing 22 % :smiley:

tak wsadzałem :stuck_out_tongue: i zbytnio nie było dobrze… objawy były głównie takie że skuter potrzebował cięższych rolek seryjną gramaturę lub i cięższe

rs2

ja to bym na wariu polini go wyregulowal :smiley: jak dla mnie wario polini jest lepsze ja mialem kileja i moj kumpel mial keewaya on mial wario polini i wydech tecnigasa a ja wario malossi i wydech laser x-pro oba skutery byl jak najlepiej wyregulowane a rezultat kumpel mnie frykal jak chcial a mial slabszy wydech odemnie i wario polini

No to ja ci powiem że w Keewayach więcej daje Polini… miałem polini i teraz malossi i jednak na malossi lepiej chodzi :stuck_out_tongue: a zmieniałeś u siebie może wariator? bo ja bym stawiał na to że to przez twój wydech… :-/
PS. Mój kolega ma w huraganie Malossi multivar i mu śmiga max 75/km/h :stuck_out_tongue: i ma b.d.b przyśpieszenie :wink:

no moze :frowning: te lasery niby takie super a w realu to jakby najgorsze sa ;/ :573: :573: kumpel mnie frykal zippem roosterem co ma tylko wydech stage6 pro replice

Dokładnie! lasery są przereklamowane i tyle :-/ ktoś założył powiedział że super wydech i teraz tak się rozchodzi po necie … albo w moim skuterze tak lipnie chodzi ? hmm

Ja uważam ze laser nie jest wcale przereklamowany bo jak ja go pożyczyłem sobie od kolegi i założyłem do malossi sporta to myślałem ze odlecę w kosmos xD Ja bym zostawił lasera bo ZX to slaby wydech słabszy nawet od next’r a RS2 znowu mocniejszy od lasera wiec laser to taki kompromis.

SiWy, ja przy metrakicie tez mialem ogien na 70 przy laserze ponad 93 bylo realne ale przy 50 on się nie sprawdza ;/ to jest najlepszy wydech do 70 sport a do 50 z deka lipny :slight_smile: do 50 najlepszy zx

ZX gorszy od Next-r ?? no nie wiem czy teraz się śmiać czy płakać… o ile mi wiadomo to next -r jest najsłabszym wydechem do 50ccm zaraz po LeoVince TT

Z tego co wiem to TT to prawie seria … a Next-R mojemu kumplowi dał DUUUŻŻOOOO !

Adverion napisał:

ZX gorszy od Next-r ?? no nie wiem czy teraz się śmiać czy płakać.... o ile mi wiadomo to next -r jest najsłabszym wydechem do 50ccm zaraz po LeoVince TT

To potwierdza ze chuja wiesz ;-)