zwężenie w krućcu - czy to blokada ??

W moim w skuterze macal CY 99r , silnik minarelli hotyzental natrafiłem już na zwężenie w tłumiku , zwęzenie w filtrze powietrza , a ostatnio patrze do krućca a tam zwęzenie . Ja nie wiem co to ma być . Oczywiscie zaraz pykłem zdjęcie .Myślicie ze jakbym to przewiercił to lepiej by jechał ?? Oto zdjęcie :
http://img148.imageshack.us/my.php?image=dsc00255e.jpg

Byś się przywitał najpierw, a nie od razu z problemami…

no pewnie ze to jest blokada może za dużo ona ci nie da ale jakbyś miał ją zdejmowac to ja bym radzil wymienić cały kruciec

Pomimo to ze kruciec nie jest drogi to myśle ze dam rade przewiercić to zwęzenie ponieważ nie chce czekać znowu na części . To zężenie jest dość spore więc mysle ze da mi to sporo .JA nei weim czy ten silnik naprawde jest taki mocny ze az tak go zablokowali ? Ciekawe ile mi będzie jechał . hmmm 80km/h by mnie zadowoliło ,ale wiadomojakby pojechał 90 to by było ekstra .

Aha pozdro wam wszystkim

Zdecydowanie to jest blokada. W minarelce się zdarza… Przelot jest wtedy 12mm, a nie 20 i zalecana jest wymiana… Chociaż nie wiem jak chcesz wiercić gumę :stuck_out_tongue: Przecież to nie będzie gładkie itd… Będą zawirowania powietrza. Ale jak chcesz :573:

Kup kruciec Rms nowy i po problemie :stuck_out_tongue:

Jej, panie Modzie … Czytaj wypowiedzi … Napisał że nie chce czekać :stuck_out_tongue: