Witam mam oto taki problem iż posiadam Zumico Quick i parę dni temu spotkała mnie nie miła niespodzianka. Skuter po odpaleniu jedzie max 30 km/h krztusi się i gaśnie. Dodam że jeśli nikt na niego nie usiądzie i będę biegł ze skuterem te 30 km/h skuter nie gaśnie dopiero jak na niego wsiądę. Po prostu krztusi się cofa go i gaśnie. Czasem jest tak że przy 20 nawet gaśnie. Na nóżce skuter bez problemu wkręca się na maksymalne obroty (ok.10 tys.). Proszę o pomoc.
halo :) dodam iż ściągnąłem tą gumową rurkę z wnętrza filtra powietrza czy to może być przyczyną i czy kiedy założę ją ponownie wszystko wróci do normy ?
Witam was ponownie dzisiaj tak jak mówiłem włożyłem z powrotem rurkę do filtra ale jest dalej problem ponieważ skuter do 20 km/h ma strasznego muła a później dostaje kopa. V-max powrócił do normy i już go nie cofa ale jest właśnie problem z tym mułem na starcie :( co to może być ? a i czasem jest problem bo skuter po odpaleniu nie daje obrotów po przekręceniu manetki i gaśnie, a raz jeździ bez zarzutu. I nie wiem co to może być. Pomocy :)))