Zumico gr 200 - opinie

Czy opłaca się kupić Zumico gr 200

witam. Kupiem właśnie ten model jakieś 2 dni temu, i zrobilem nim pierwsze 30 km;p Jak narazie nie zapeszajac jestem zadowolony chodz wiem ze to dopiero poczatek mojej przygody z tym modelem.
Jeeśli chodzi o prowadzenie to jest spoczko. Zrywny, nawet szybki, wszystko chodzi równo i nie skrzypi. niestety v-maxa nie testowalem bo docieram;]
Przyznam sie szczerze, że to mój pierwszy motorower w życiu i od razu manual;p miałem już pierwszą przygodę która skończyła się lekkim przetarciem tylnego błotnika ponieważ z nie wyczutym sprzęgłem dodałem za duzo gazu, chciałem lekko podnieść koło no ale niestety stanąłem dęba xD. przetarcie leciutkie, oszlifowane, zaponserwowane;d także jak zakupisz ten sprzęt i nie miałeś styczności z manualem to uwaga;d
Polecam ten sprzęcik;] mam nadzieje, że będzie mi służył^^ pozdrawiam

Gość z mojej wsi ma takie Zumico. Brzmi całkiem spoko, jeździ jak należy. Nie skarży się, nie narzeka ;). Jak poszanujesz to pojeździsz. Ot, taka prosta zależność. Słyszałem o gościu co chopperkkiem Kingwaya zrobił 60 tyś km i dalej jeździł, a silniczek jes taki sam, więc...