Zmiana wachacza na lagi >>speedfight<<

Wiec tak bd zmienial ten chujowy wachacz na lagi ale mam pare pytan… Wiem ze potrzebuje felg+tarcza+zacisk+lagi z polka i ta rura co idzie do gory ten czy od speeda będzie ok ?? chodzi mi o to gdzie się kiere montuje… I drugie pytanie od jakiego pezota to wziasc zeby pasowalo ?? myslalem na viva lub trekerem… Czekam na odpowiedzi… Za wyczerpujace wypowiedzi ktore mi pomoga daje pomogl

co do tej rury to polecam znaleźć tokarza dobrego, to ci to zrobi za parę złotych, a nowa kosztuje kupę kasy. Koleś dorobi Ci do półki, jaką musisz kupić z lagami i najlepiej kołem. jak masz wahacz, to rama jest w ogóle odpowiednia do lagów??

kurde właśnie nie wiem ale widzialem takie przerobki… najwyzej jakieś przerobki trzeba będzie zrobić… ale widzialem ze się da

a w czym ci to przeszkadzał Nie wiem czy się opłaca takie coś robić

z tego co wiem to montują lagi od jeta ale nie wiem czy to prawda i podobno wygląda jak na szczudłach potem ale to nie problem zawsze można trochę go obniżyć :slight_smile:

1400 post :slight_smile:

Ok dzieki za odp ale nadal nie wiem czy lagi z ´sama polka czy ta sztyce czy jakos tak gdzie kiere się montuje tez ?? ja na stunta chce wiec wachac dlugo nie pobuja…

musiał byś całą sztyce kupić i lagi do tego
i chyba zacisk ale tego juz nie jestem pewnien

ok czyli od jeta tak ?? czy od vivki lub trekla tez podejdziie ?

Nie wiem jak u ciebie w speedzie jest, ale u mnie w keewayu było to tak że pułka była razem ze sztycą. A w roxie nie wiem, także całą sztyce musisz chyba kupić.

no okej… od jeta sa ceny wysokie w chuuuuuuuuuuj bo patrzalem… a od vivki lub trekla powinno podejsc ??

szczerze to do wszystkiego Ci podejdzie tylko trzeba przerabiać :slight_smile:

to ostatnie pytanie… co trzeba przerabiac i czy douz z tym roboty… jak ktos odp to niech mod jakis zamknie ;)) siwy masz pomogl twoje 90 ;))

Lagi od vivy i trekla pasują tylko trzeba skrócić sztyce zrobić niżej gwint stary gwint zeszlifować i wywiercić nowy otwór mocowaniania kierownicy. To tyle i można się cieszyć lagami

dzieki Przemas92, jestes kochany ;** xD temat do zamkniecia