a wypowie sie ktos o skuterach keeway bo chcialbym poznac wasza opinie
najbardziej chodzi mi o hurricana
Wybij sobie z głowy Hurricane - wygląd nie powala chociaż każdy ma swój gust. Największe jego wady to takie że jest bardzo mały i potwornie paliwożerny. Kuzynka to ma i spala 5l/100km. W ogóle nie można dojść z tym spalaniem do ładu.
W każdej klasie występują rozbieżności cenowe i jakościowe i nikt (w tym ja) tego nie neguje.
natomiast jestem daleko odległy od zafixowania po wsze czasy że:
- china to zło jak leci
- tajwan za tą cene super bo zawsze lepszy od chińczyka, milion razy po wsze czasy zawsze dziewica.
- japończyk, jesteś w raju.
Wszystko pięknie, dziękuję za wszystkie odpowiedzi,w jeden dzień poznałem wiele opinii, nadal nie wiem co zrobić ale w końcu trzeba będzie wybrać. 3600€ to chyba nie małe pieniądze za syma,i wydaje się na pierwszy rzut oka że ten skuter jest w miarę solidny,kymco widziałem tylko w Internecie więc nie wiem jeszcze jak wrażenie. Jakiś znajomy powiedział mi że suzuki też produkuje skutery na Tajwanie Ale nie mogę tego znaleźć, czy to prawda?
Kawasaki bierze graty od Kymco nieco przybajerza i sprzedaje jako swoje. Moim zdaniem, jeżeli masz zamiar zmienić sprzęt to na klasę lepszy, zamiana Hondy na Kymco na pewno takim nie będzie.
Hmmm. Sym też do tej wyższej nie należy a nie powiem, wrażenie zrobił dziś na mnie. Znalazłem też to...I found this offer at AutoScout24.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=255589925
Tylko to strasznie brzydkie i cis dziennie tania jak na ten rocznik i przebieg.
Ej o co chodzi że ta honda z tego roku taka tania? Ta ładniejsza bo kosz oryginalny jak z mojej ps125i I found this offer at AutoScout24.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=255744038
no bo na wygląd SH trzeba amatora. Tak jak na benelli pepe
No moja ps też taka klasyczna cis pod vespe, nie przeszkadza mi za bardzo tylko nie wygodnie się siedzi bo wysoko i nie ma poporek pod nogi jak w np. Sym gts. Trzeba nogi trzymać jak baba ;-) Nooo ale lepsza ta świeża niż ta s wing z 2008ego r. Za 2700€ :-