Zmiana cylindra

Witam posiadam skuter ventus modo 2 jaki polecacie cylinder lub jak dobrać żeby pasował ? Czy narzekał ten by pasował 4_mBRBuEiwA5xnFILGP3AHqzH2RRjtmeQQ497NxV43FtfsQDzdje65bCOe6zeyfq62X1xoCkO4QAvD_BwE ?

mało polska ty pisać rozumieć

Jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nie pisz

ty nie narzekał. ty pasował.

Dobra skończ bo oczekuję podpowiedź od dorosłych, a nie dzieci

wiec odpowiem ci jak dorosły człowiek.
Po pierwsze jak już coś nasmarujesz to przeczytaj co nasmarowałeś - dowiesz sie wtedy może że część tego to bełkot i to chyba nie w naszym języku.

Po drugie jakbyś sprawdził co wypociłeś to bys zauważył że zapewne chciałeś wkleić jakiegoś linka do czegoś ale niestety wkleiłeś tylko ciag nikomu nic nie mówiących znaczków który nie prowadzi do niczego bo nawet nie jest linkiem. Jest niczym.

Po trzecie - twoim świętym prawem jest sie tu dalej sadzić i czekać na odpowiedź na twoje chyba pytanie które chyba chciałes zadać. Zapewne odpowiedź będzie na “święty nigdy”… no ale przecież co ja tam wiem.

Napisac ci jeszcze coś ciekawego czy to wystarczy żebyś sie ogarnął “dorosły człowieku”?

Nie ma za co.

Wkleiłem tylko zasrany cylinder czy by pasował to tego złomu ventus modo 2 i tyle w czym problem kolego ?

jaki cylinder???

No właśnie coś tu się odjaniepawliło i nie działa :slight_smile: więc jeżeli wkleiłem zły link to sorry nie sprawdziłem, a teraz chcę wrócić do tematu który przytoczyłem ale niestety wróciłem z pracy i nie zbyt mój mózg komunikował więc postaram się to wyprostować a więc zaczynam. Nie dawno zajechałem swego skutera więc pomyślałem że czas zmienić mu cylinder więc chciałem zrobić to sam ponieważ, nigdy tego nie robiłem więc jestem zielony no i czy można włożyć do niego jakiś najtańszy cylinder , ale nie mam pojęcia jaki kupić i jaki by pasował i czy by ktoś mi tu doradzi :slight_smile: