Zlot w Krotoszynie

Oto mapki

P.S. 100 km od Poznania

Ja postaram się być. Wrocław nie spi :roll:

No ja bede na 100% :stuck_out_tongue:

Ja jak złoże moto to tyż :stuck_out_tongue:
Augusto mi wysyłal na gg plakat parę dni temu :stuck_out_tongue:

Ja też raczej będę jak złoże moto. A ten plakat mi keraj wysłał i kazał wstawić na różne fora

Witam, mam dość ciekawe info. Rozmawialiśmy z policją w sprawie zlotu, nie mają nic przeciwko pod warunkiem że parada odbędzie się w ok. 15 osobowych grupkach motocyklowych :slight_smile:

Pozdrawiam i zapraszam !

Następny z krotoszyna :wink: no to fajnie że nie mają nic przeciwko :stuck_out_tongue:

Augusto witam na j.pl :smiley:
Pasiu myślałem, że się znacie z augusto :stuck_out_tongue:

KruczeK, nie no ja go kojarze po motorze xD chyba TZR miał a teraz ma Dt o ile się nie myle :smiley:

Dokładnie :wink: A Ciebie może nawet i znam tylko ani o tym nie wiem :smiley:
A na jednosladzie miałem już konto a tam nawet troszku postów tylko nie wiem co się stało, zmiana serwera czy zbyt długo się nie logowałem… nie mam pojęcia :slight_smile:

Edit: po paradzie znów powrót na błonie ponieważ na targowisku jest niedzielny targ :confused:

Właśnie złożyłem Roxa więc na pewno będę :slight_smile:
Trochę głupio że niedziela targowa, bo na targowisku jest więcej miejsca niż na błoniach :smiley:

Kilka fotek:

Nie długo filmik zrobie.
Brakowało mi tam 3 osób: artura z cbr 125, bekona i kruczka

gumis-adam napisał:

Brakowało mi tam kruczka

Ja byłem w wawie :P Szkołe miałem ten weekend :P Na DMS pisałęm augusto wiedział np :P

widzę ze ekipa z dmsu dopisala :D raczek byl krystian, barteq :P i moi kuzole tez byli na xr6 zoltym i czarno bialym gpr :D

KruczeK napisał:

xr6 zoltym i czarno bialym gpr :D

No byli :P ogólnie to fajnie było :D

Filmik http://www.youtube.com/watch?v=qKcOR-tppGs