Złamany karter minarelli

Dzisiaj podczas robienia endosa złamał mi się karter w pół :confused: i co teraz zrobić ? czym spawać albo coś

Na moje to lepiej nowy kupić …

spawania nie polecam kup lepiej jakas używkę na allegro w 100 zl się zmieścisz

kup kartery za ok 100zł bo za spawanie zapłacisz jakieś 100-150zł jak nie więcej bo mnie za zaspawanie dziurki po szpilce w karterze skasował 50zł!!

Przykręciłem dekiel i na razie się trzyma, ale trochę boję się jedzić żęby się nie rozwalił w trakcie jazdy. tutaj foto:

Dobrze ze nic sobie nie zrobiles :-/ Jeździć z tym się juz nie da chyba ze jestes hardcorem xD Kup nowy karter i po problemie.

A mam migomat, mogę pospawać ten karter ?? Siwy ja jestem hardkorem bo dzisiaj juz latałem nim na kole :PP Adrenalina jak na ścigu przy 290 ^^

latałeś złamanym karterem na koleś?? , pokaz mi chociaż jak latasz na kole na całym karterze ;/ a poza tym jazda na kole na takim karterze jest nie możliwa

Ja życzę Ci powodzenia :stuck_out_tongue: Wiesz po co są uszczelki na kraterach? Żeby nic metalowego nie tarło o siebie… Jeżeli jeździłeś na pękniętym kraterze zauważ, że masz małe opiłki w środku… :sunglasses:

wrona, wgl ruszyć na takim karterze się nie da bo pasek zaraz spadnie albo się rozleci i lipa bo nie będzie cały czas naprężony ;p

Red_Wariors, co tam opiłkami się przejmować jak tu karter pęknięty. Przecież wiele osób jeździ bez uszczelek.

rafal93, daj filmik albo fote jak jeździsz na kole i kup nowy karter.

Dobra wrzuce jakieś filmiki z latania a tutaj parę fot :P;

A skrece filma z gibania na złamanym karterze :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Lepiej nie, bo ci się coś stanie.

Dawaj filma :smiley:

Na złamanym karterze można latać tylko crackerem.
P.S kupuj lepiej nowy.

Szympa napisał:

crackerem.

a coto takiego:P? :?: :?: :?: :roll:

To czym rafal jeźïdzi na gumie. Korzystanie z gogle jest darmowe.

Kurde ale się fajnie jeździ na takim karterze jak chrupie na zakrętach xD Film już montuje mi kumpel :stuck_out_tongue:

Kowal napisał:

To czym rafal jeźïdzi na gumie. Korzystanie z gogle jest darmowe.

się tak nie wymondrzaj :!: :!: normalnie się pytam

mateo007 napisał:

się tak nie wymondrzaj :!: :!: normalnie się pytam

Najpierw szukaj potem pytaj!!