Dzisiaj podczas robienia endosa złamał mi się karter w pół i co teraz zrobić ? czym spawać albo coś
Na moje to lepiej nowy kupić …
spawania nie polecam kup lepiej jakas używkę na allegro w 100 zl się zmieścisz
kup kartery za ok 100zł bo za spawanie zapłacisz jakieś 100-150zł jak nie więcej bo mnie za zaspawanie dziurki po szpilce w karterze skasował 50zł!!
Przykręciłem dekiel i na razie się trzyma, ale trochę boję się jedzić żęby się nie rozwalił w trakcie jazdy. tutaj foto:
Dobrze ze nic sobie nie zrobiles :-/ Jeździć z tym się juz nie da chyba ze jestes hardcorem xD Kup nowy karter i po problemie.
A mam migomat, mogę pospawać ten karter ?? Siwy ja jestem hardkorem bo dzisiaj juz latałem nim na kole :PP Adrenalina jak na ścigu przy 290 ^^
latałeś złamanym karterem na koleś?? , pokaz mi chociaż jak latasz na kole na całym karterze ;/ a poza tym jazda na kole na takim karterze jest nie możliwa
Ja życzę Ci powodzenia Wiesz po co są uszczelki na kraterach? Żeby nic metalowego nie tarło o siebie… Jeżeli jeździłeś na pękniętym kraterze zauważ, że masz małe opiłki w środku…
wrona, wgl ruszyć na takim karterze się nie da bo pasek zaraz spadnie albo się rozleci i lipa bo nie będzie cały czas naprężony ;p
Red_Wariors, co tam opiłkami się przejmować jak tu karter pęknięty. Przecież wiele osób jeździ bez uszczelek.
rafal93, daj filmik albo fote jak jeździsz na kole i kup nowy karter.
Dobra wrzuce jakieś filmiki z latania a tutaj parę fot :P;
A skrece filma z gibania na złamanym karterze
Lepiej nie, bo ci się coś stanie.
Dawaj filma
Na złamanym karterze można latać tylko crackerem.
P.S kupuj lepiej nowy.
a coto takiego:P? :?: :?: :?: :roll:Szympa napisał:
crackerem.
To czym rafal jeźïdzi na gumie. Korzystanie z gogle jest darmowe.
Kurde ale się fajnie jeździ na takim karterze jak chrupie na zakrętach xD Film już montuje mi kumpel
się tak nie wymondrzaj :!: :!: normalnie się pytamKowal napisał:
To czym rafal jeźïdzi na gumie. Korzystanie z gogle jest darmowe.
mateo007 napisał:
się tak nie wymondrzaj :!: :!: normalnie się pytam
Najpierw szukaj potem pytaj!!