Zipp toxic

Cześć jestem nowy i chcę kupić skuter. Moje środki to około 3000 zł. Mam na oku ziip toxic, barton flacon, zipp vapor i zipp superray. Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru, z góry dziękuję :D

To wszystko to China 4T więc to jeden pies :D Wybierz tego który bardziej ci odpowiada :D Ja mam nowego Vapora i jest ok ;) Nawet zablokowany śmiga z pod świateł na 1szego :D

Correcta! Falcon i Toxic to 2T czyli jak wolisz, ale te skutery kosztują ponad 3000zł. A używany chińczyk z reguły jest sprzedawany z powodu awaryjności.

Nowy SupeRRay to wydatek 3899zł. - Soczewki (co dla mnie jest plus) i ledy tył. Ponoć wolno się zbiera
Nowy Vapor 3449zł - Ledy przód i tył, ładna deska ale malutkie kółka czym jest minus.
Nowy Toxic to lekka przesada za ponad 3000zł - Klasyczna buda (Quest), zero innowacji ale 2T czyli trochę szybszy ale ciągnie z baku 2x tyle, co poprzednicy.
Falcon kosztuje ponad 4000zł - Będzie się w miarę zbierał, bo 2T - Nic ci więcej nie powiem bo tego modelu nie znam.

Tyle co mogę powiedzieć - Opinie zbierane na własnej skórze, rozeznaniu czy kolegach :D Pozdro ;)

Chyba że coś używanego :D http://allegro.pl/kymco-vitality-50-na-gwarancji-2011-rok-warszawa-i2450889499.html