Zipp Toros F16

Jest szansa w ogóle żeby któś kupił mój skuter zipp toros f16, jest zadbany i wgl, to nie jest ogłoszenie tylko tak pytam, czy w ogóle idzie sprzedać w tych czasach chiński skuter?

Zależy za ile wystawisz :), bo był już taki co sprzedawał używkę w cenie nowego.

Na tablicy jest takich od cholery ale nie wiem czy się sprzedają. Są tacy idioci co sprzedają za 1800 zł roczniki 2010. Największe prawdopodobieństwo sprzedaży jest na początku sezonu. Może jakiś początkujący kupi...

No i jak chcesz szybko sprzedać to dobrą cene musisz dać, a jak oczekujesz powyżej tysiaka to trochę poczeka na nowego właściciela. Tak jak kolega wyżej pisał , pełno jest tych f16,diablo itp , ale niektóre ceny powalają z nóg :)

Powyżej tysiąca za używkę? Tyle da tylko ktoś bardzo nieobeznany, Izdebski z wyprzedaży wyrwał chyba za 1100 zł nówkę :-)

No dokładnie :-)

No dlatego napisałem że jak chce powyżej tysiąca to marne szanse na sprzedanie. Przemyśl sobie czy w ogóle warto sprzedawać :)

Za duże nie sprzedasz.
Nowego torosa f16 kupiłem na początku grudnia za nieco ponad 1100 zł (chyba 1139 - nie pamiętam dokładnie), a więc używanego, z przebiegiem ponad 2 tys. raczej za więcej niż 600 zł nie sprzedasz.

Chyba, że zastosujesz pewien myk: Kupisz licznik nowy, wkręcisz, zmienisz plastiki podrapane na nowe, ładnie wymyjesz, i może się jakiś Łoś nabierze.

kilka lat temu znajomy sprzedawał coś w stylu f16,727 za 1200 albo i więcej. skuter był już w nie najlepszym stanie i miał duży przebieg, ale to były czasy kiedy skuterów było 10 razy mniej niż teraz. nie wiem czy nawet najbardziej zadbany skuter na 10calowych kółkach obecnie jest wart więcej niż 1000 zł.

Za 600 zl moze bym kupił...

Aja sprzdam mojego zippa basica za 1400 mam nowy tłok i cylinder airsal i ma przejaechane 6000 tys a na tym cylindrze 300 km

czy sprzedasz za tyle to się jeszcze okaże :)

Chodziło mi o pytanie czy sprzedam?

Trzeba było napisać poprawnie, ze znakiem zapytania na końcu. Wracając do tematu to jeśli nówke można mieć za mniej niż 2 tys. To ja bym za tyle nie kupił.

Ty się znasz ale może jakiś zielony kupi :-) Załóż ledy w nim to drożej sprzedasz :-)

to w ogóle nie sprzeda, bo pierwsza lepsza kontrola drogowa i leży

Nie trzeba się specjalnie znać, wystarczy ceny porównać. Sądze, że troche ponad tysiąc realnie możesz dostać, a na takiego "zielonego" możesz się nie doczekać.

1. Stan
2.Jak wycenisz ( na ile)
3. Lookam za jakąś używką więc skąd jesteś?:D

Podaj konkrety to się wyceni bo tak to można strzelać tylko

lucek71 napisał:

Nie trzeba się specjalnie znać, wystarczy ceny porównać. Sądze, że troche ponad tysiąc realnie możesz dostać, a na takiego "zielonego" możesz się nie doczekać.

No nie wiem. Jak można nówkę sztukę dostać poniżej 1200 zł... :)

madi napisał:

lucek71 napisał:

No nie wiem. Jak można nówkę sztukę dostać poniżej 1200 zł... :)

Za Zippa Basica?