Zipp Raven 125.

ktoś kiedyś pytał o ten model nic o nim nie było, otóż mam go od trzech tyg motor jest prezentem, tylko niestety więcej stoi w serwisie jak jeździ pierwszą rzeczą okazał się popsuty licznik sklep zamówił nowy ale mija już dwa tyg i licznika jak nie było tak nie ma, kolejna rzeczą okazała się krzywa tylna zebatka co również zamówił sklep i co się okazuje nie mają tego na stanie, Pan że sklepu powiedział że może zdemontuja z innego i przysla, jednym słowem jest brak słów, nie polecam absolutnie tego chinola dodam że za cenę tego jakże złomu można kupić naprawdę fajny i dobry motor ale używany, zdecydowanie dłużej posłuży jak to coś chińskie.

No więc posiadam ten model od 3 miesięcy rocznik 2015 r. koszt to ok.5900 zł. zrobiłem nim ok.800 km. i jak na razie odpukać bezawaryjnie.Docieranie było delikatne ale teraz wcale go nie oszczędzam. Jestem zdania że jak coś jest nowe to musi jezdzić

Czyli wodac ze jak sie trafi tak sie ma. Ale nawet w markowych produktach mozna trafic na wadliwy sprzet. Majka walcz. Moze to tylko problem na start a gdy juz naprawia bedzie jezdzil dlugo bezawaryjnoe :) Nie ma sie co poddawac ba samym starcie.

Ale taki ^wstęp^ jednak mocno zniechęca...