Witam chcialbym sie zapytac ile bedzie lecial odblokowany quantum ? Czytalem w necie , ale kazdy pisze co innego
Ale nowy quantum R? Czy która wersja? Skuter prawie ten sam, ale od innego dealera- Kingway Barracuda 2T leci mi 70km/h max.
Zipp quantum gt5
Około 70km/h. Zależy też bo różnie prędkościomierze wskazują, najlepiej mierzyć GPS'em, ale gdzieś tyle ;)
aha jeszcze jedno probowalem zdjac blokade z filtra powietrza , ale jak wyciagnolem ta rurke to sie dusil strasznie czy to trzeba pierw sciagnac blokade z gaznika?
Tego to już Ci nie powiem, bo ja miałem od razu ściągnięte blokady w serwisie na 0 km ;D
No mam narazie 1000 km jeszcze 1000 i zdejmę ;) . Wtedy sie zobaczy ile pójdzie
Mój Quantum 55km/h leci.
Witam serdecznie jestem nowy posiadam Zipp quantum gt5 2t, czy mógł by ktoś podać mi gdzie znajdują się wszystkie blokady i jak je pozdejmować, zależy mi na maksymalnej prędkości (Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC :)
no i po co ten sam post wklejasz w różne miejsca i odkopujesz stare tematy? Poszukaj w starych tematach, do tego jest wyszukiwarka.
matrixma - czyżby kolejne dziecko neo?
Poczytaj co nieco o netykiecie, użyj opcji "szukaj"...Dopiero potem pisz posty, zakładaj nowe wątki...
To rada dla Ciebie, oraz kolejnych nowo zarejestrowanych młodych forumowiczów...