Zastanawiam się nad kupnem tego motoroweru czy opłaca się go kupić bo podobno chinole psują się bardzo.
Psuja sie jezeli go katujesz i go nie szanujesz.
Zipp ten jest ok . obejrzyj ten test http://www.youtube.com/watch?v=Y8ND1ZZJfhU&feature=relmfu
Ja go nie będę katować a film już oglądałem.
Jeśli będziesz go szanował może troche posłużyć. Ogólnie Zipp ma całkiem fajny desing, dosyć zrywny silnik 4t, ładny głosik. Widziałem go na żywo na parkingu i nie wygląda to tragicznie :). Łatwo rozpoznać że to tylko motorower spasowany na ścigacza ale i tak budzi respekt.
;
MrJumbo napisał:
;
Chyba czegoś nie zrozumiałem Jumbo :D.
To moja pomyłka
:)
Co do tego Zippa, wgląd ładny, można kogoś nabrać że to prawdziwy ścig :P Silnik to 139FMB z dużymi możliwościami tuningowymi, przy masie Zippa dobrą opcją będzie wzięcia go z zamontowanym cylem 72ccm, lub jeśli chcesz samemu to można zrobić. Jeśi braknie mocy na 72 możliwość kupienia silników 110, 125, 140 i 150ccm :D
Jumbo teraz psuje się wszystko nawet Mercedes! koledzy mają racje jeśli szanujesz i dbasz o pojazd, wymieniasz wszystko na czas robisz terminowo przeglądy to i śpisz spokojnie.Co do tego konkretnego motoroweru myślę że pro50 jest idealne dla młodego chłopaka - świetnie wygląda ,brzmienie wydechu też nie zdradza niewielkiej pojemności przez co niewtajemniczeni mogą mieć niezłe z dziwko, dostępny w wielu malowaniach więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Krótko mówiąc bay Pro50