Zipp pro 50 czy opłaca się kupić motorower

Mam pytanko kolejne opłaca się kupić tego zippa bo tyle się słyszy że sie psuje itd ale to mój pierwszy taki zakup więc nie będzie mi potrzebny szybki itd. Tylko po prostu czy warto jak na swój taki pierwszy motorower go kupić ??? dziekuje

jak ci sie podoba to bierz jak dbasz tak masz a masz zamiar dbac wiec pochodzi lej do niego dobry olej nie katuj nie popisuj sie przed kumplami to sie odwdzieczy ci pozdrawiam i szerokosci

Kumpel ma zipp pro 50. Jedno Wielkie gówno które nie ma mocy, trzęsie się całe i plastiki odpadają na dziurach.

Quantumek : ale ja mówiłęm że nie chce szybkiego ...

pEuGeOcIK : dziekuje za rady

a nowego kupisz czy uzywke??

nowy nowy

no to super hehe wiesz co taka rada jak go kupisz wez zobie zestawik majsterkowicza i podokrecaj wszystko tzn kola plastiki i co gdzie zobaczysz srubke bo ci co skladaja troche na odwal to robia heh o docieranu pewno masz pojecie co polecam Ci wymienic olej po 30km jazdy bo wtedy pelno opilkow bedzie i nie chcesz pewnie zeby sobie krazyly po silniku

Ja bym brał X-Race albo Rometa RR50 - mają lepsze mocowanie silnika i inaczej (lepiej) zawieszone owiewki silnika.

Ale to tylko ja, jak Ci się podoba to bierz, jak będziesz chciał pokierować się praktycznością to zastanów się dobrze kilka razy!