Witam,
Po długich debatach i moim pytaniach odnośnie co kupić itd w końcem końców w moje ręce wpadł zipp pro 125 za 2200 więc myślę że małe pieniądze a spełni moje oczekiwania.
Mam tam zamontowany cylinder 150cm - co on mi tam daje ? mam także kilka zębatek 16,17,18 jaka jest różnica miedzy nimi ? 0…16 wiekszy v-max 18…++ wieksze przyspieszenie ? może ktoś mi to wytłumaczyć,
Filtr stożkowy - czytałem i słyszałem już różne opinie taje lepsze przyszpieszenie i super chłodzi, ale nadaje sie tylko na suche dni bo tak to lapie pełno syfu wody itd. po2 mając go zamontowanego to moto wysysa bak gdyż spalanie jest 2x takie a nawet podobno wiecej.
Wymiana tłumika - czy wymiana tłumika na jakis sportowy badź (pełno przelotowy - czy jakoś tak gdzieś coś gra ale nie pamietam) sprawi że przyspieszenie bedzie wieksze czy zmienimy tylko dzwięk.
Moj moto będzie parkowany na dworze pod drzewem z tad potrzebuje opinie jakie zabezpieczenia do niego zamontowac ( myslałem nad pokrowiec oczywiscie jakies sugestie? blokada tarczy hamulca, oraz jakiś łańcuch z blokadą 10x10x1200 ??
Pogromcy mitów proszę o pomoc
Olej wymień, zębatki sam przetestuj w realu i przypinaj ten ^swój nowy nabytek^ zawsze łańcuchem. ;-)
Chociażby do każdego, a pobliskiego drzewa. Jak zobaczą... stożek z ^siatki na komary^, to raczej tego nie ukradną. ;P
:D no to problem zabezpieczenia z siatki załatwiony co z resztą ?
Ktoś coś ?
Koledzy gdzie można kupić naped licznika na kablu. Napedzany przez 2 magnesy na tarczy do zipp pro 125 z 2010r
ale linke czy slimak? o której częsci piesz?