Zipp Parco - co sądzicie o tym skuterze?

Co sądzicie o tym skuterku ?
Ja go polecam : )

o ja też go rozważe podczas zakupu

ja go polecam zwinny pali 2,5L na 111km ma 4 blokady po zdjęciu wyciąga 80km/h polecam

marker0111 napisał:

ja go polecam zwinny pali 2,5L na 111km ma 4 blokady po zdjęciu wyciąga 80km/h polecam

Nie wiem gdzie ty widziałeś te 4 blokady.

Blokada może być tylko na gaźniku oraz kabel spod przekładni. Innych nie ma, bynajmniej u mnie.

Skuter polecam (foty u mnie w galerii). Pali mało, a po odblokowaniu 75 poleci, chyba że z wiatrem lub żaglem to więcej :D

Nie wiem jak u innych ale ja mam skuter prawie rok i spaliły mi się już 2 diody z tej lampy LED-owej. Poza tym nie wiem jak u innych ale ja tak co 2 tygodnie muszę kierownicę skręcać bo mam luzy małe, ale zawsze.

ja posiadam ten skuter tylko wymieniłem modul na odblokowany i leci 60/64 na prostej :)

moduł mogłeś sobie samemu odblokować odpinająć kabelek spod przekładni...

ziom_sony napisał:

marker0111 napisał:

Nie wiem gdzie ty widziałeś te 4 blokady.
Blokada może być tylko na gaźniku oraz kabel spod przekładni. Innych nie ma, bynajmniej u mnie.

filtr paliwa odblokowany na gażniku moduł ten kabel wariator

Gdzie dokładnie w tym skuterku znajde wszystie blokady dodam ze zdjołem tylko jedną (kabelek z pod przekladni) na wariatorze sprawdzalem i nie ma proszę o odpowiedzi

dokładnie pod przekładnią napędową ;D taki w czarnym izolatorze ;D kabelek bodajże niebieski ;)

Napisałem że go zdjołem.. ;p

szymon406x napisał:

Napisałem że go zdjołem.. ;p

blokada jest w filtsze powietsza ta rurka czarna w środku filtr paliwa do wymiany na odblokowany no i to co masz zdjęte muj wyciąga 70/79 zależy od wiatru

posiadam zipp parco mam juz przebieg na 49ccm okolo 10tys zamontowalem 72 ccm przebieg na tym cycku jest okolo 1000 km dokladnie nie wiem bo kmle wypadki mialem plastiki popekane nie oszczedzam go jezdze do pracy nim
a propo blokad ja tylko widzialem pod pokrywa kabel i filtr powietrza nic wiecej