Zimowa wywrotka na skuterze

martwie sie o swoj skuter jak dzis jechałem do szkoły to sie wywrociłem skuter nie zgasł i pojechałem dalej nie był to mocny upadek max w tedy jechałem 10km/h ale czy przez taka wyrotke moge uszkodzic cos w silniku

spoko nic nie będzie ;)

Też miałem wywrotkę na skuterze, trzy tygodnie temu, tylko wtedy było mokro i liście na zakręcie i w poślizg wpadłem. Tylko u mnie się to skończyło pękniętą kością w nadgarstku i oczywiście skuter trochę poobdzierany i jeden plastik pęknięty :( . A tobie coś się stało, albo ze skuterem ??

mogl wal sie zlamac oraz pierscienie mogly peknac.

mi nic sie nie stało a skuter ma mały szlif na przodzie a wiesz czy przy takich wywrotkach moze sie cos stac silnikowi skutera????

Raczej jeżeli skuter mocno o ziemie nie przywalił, tylko szlif to chyba nie.

no ale jak wał by sie złamał to skuter by nie jezdził

A jeździ tak samo jak przed wywrotką, chodzi głównie czy coś nie zaczęło głośniej chodzić ?

pracuje tak jak przed wywrotką no ale tak jak mowie nie jechałem szybko bo w tym momencie przejezdzałem przez tzw cihego policjanta

No to możesz być spokojny, bo prawdopodobnie wszystko jest ze skuterem ok :)

lozyska walu mogly sie posypac, karter mogl peknac, moglo cos wpasc do silnika po czym tlok to wciagnie i porysuje cylinder caly :)

To już są najczarniejsze scenariusze, które mogły się wydarzyć :) . Ale u niego w skuterze po takiej wywrotce nie powinno się coś takiego wydarzyć :D . Botek mam do ciebie jeszcze takie pytanie z ciekawości, jaki masz skuter ?? :D

kamilo235 napisał:

To już są najczarniejsze scenariusze, które mogły się wydarzyć :) . Ale u niego w skuterze po takiej wywrotce nie powinno się coś takiego wydarzyć :D . Botek mam do ciebie jeszcze takie pytanie z ciekawości, jaki masz skuter ?? :D

Boze przeciez sobie jaja robie..

ja mam baotian dynamic a ty kamilo235 czym jezdzisz???

A ja ATX Orzeł, trochę mało znana marka :D