Witam!
Chciałbym przedstawić wam mojego kumarka. Prace idą powoli ale mimo wszystko jestem zadowolony z mojej maszynki.
PLANY:
1.Mechanika:
Stage6 Pro Sport
Stage6 Racing Torque Control
Dzwon sprzęgła Stage6 WingCooler
2.Optyka
Podłoga z ryfli
Kiera bmx
Obecnie:
Tłumik Stage6 Pro Replica Chrom
Rolki 5,5g Top Racing
Oto Foty mojej maszynki przed zmianą tłumika:
A tutaj już po lekkim wizualnym tuningu
Mianowicie demontaż lusterek błotników i tłumik
Tu jedna fota jak stał na warsztacie
Tutaj już w całości :))
Przed wymianą tłumika skuter leciał jedyne 60kmh
A po zmianie wielki zonk :shock: :shock:
Zamykam licznik :)) [ 80 na blacie i leci za tarcze]
Zapraszam do komentowania :))
Ale nie wiadomo jak szczery jest ten licznik Skuterek wygląda zacnie, przydałoby się podwyższyć tył, usunąć błotnik i zamontować nadkole. Rób go bo może wyjść coś ciekawego
Rozumiem, że planów będzie dużo więcej niż te, które wymieniłeś?
poluki napisał:
Ale nie wiadomo jak szczery jest ten licznik :P Skuterek wygląda zacnie, przydałoby się podwyższyć tył, usunąć błotnik i zamontować nadkole. Rób go bo może wyjść coś ciekawego ;) Rozumiem, że planów będzie dużo więcej niż te, które wymieniłeś?
Z tym błotnikiem to problemik może być bo jak go zdejme to światła i kierunki kaput. Zresztą teraz w planach mam mechanikę :P najwyzej potem wlozy się cos ciekawego. a o nadkolu to raczej nie ma co marzyc. Nie wiem jak w ogole można je zamocować on tam taki zabunkrowany jak czołg :P
wyślij mi fote tyłu bo ja tez mam wycudowany tył ale wymyśliłem jak go zrobić na płasko moze ci pomoge
Ketchup, no nieźle nieźle tylko ja mam gps i sprawdźimy jak ten licznik pokazuje predkosc ja bym z dystansem do tych predkosci podchodzil
Elo! Nie pisałem bo forum nie działało wczoraj :shock:
wrona napisał:
wyślij mi fote tyłu bo ja tez mam wycudowany tył ale wymyśliłem jak go zrobić na płasko moze ci pomoge
Zrobie jutro

Zrobiłem sobie tablice na przekładnie. Ale siła wyższa nie była zachwycona wiec wrocilem do pierwotnego wygladu.
a jak by tak przyciąć na wysokość tej czerwonej lini (tej niżej ) , lub wywalić te krowiaste kierunki i dać mniejsze i przyciąć na wykoś tej czerwonej lini ( tej wyżej) , tylko nie wiem jak u ciebie wygląda z rama czy by nie wystawała
ale najbardziej to bym ci polecał wyciąć to tej niższej Lini , i pod samą lampą dać tablicę
to znaczy wiesz. w tym przypadku juz latwiej wymieniłeś lampe i nie pierdzielic się z ciachaniem. Lampa od razu z kierunkami powinna pasować coś takiego:
I tu można na nadkolu myśleć w owej chwili Zobacz Lampe
Ale wiesz że wtedy cały tył musisz szpachlować?
co racja to racja. Ale ja bardziej chce iść w mechanike. Bo do optyki można zawsze wrocic
Teraz czekam na kase i wario stage6 sport pro wchodzi
Jakie miałeś seryjne rolkiż
To żeś dowalił górniku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O jaaa to drugi taki w przeciągu ostatnich paru dni o_O