Co myślicie o tym zestawiku? Taniej wychodzi niż jeszcze sprzęgło i wariator, zamiast lasera - yasuni i gaźnik
1. Cylinder Stage 6 Sport Pro
2. Wydech Yasuni R Alu
3. Gaźnik Dellorto 17,5mm
Moim zdaniem to jest lepszy wybór. Co sądzicie?
PS Załozylem ten temat bo tam nie odpowiadaliscie na moj poprzedni post xD
Super wybór, ale do tego bym dorzucił łożyska wału S6 SKF metal/teflon i jest super
A jaka cena ich?
Oczywiście jeszcze dokupiłbym sprezynke dociskowo +30% Top Racing
100-120zł…
zestaw dobry ale wario będziesz musial do tego dokupić bez waria za szybki nie będzie
Ja na twoim miejscu zamiast stage 6 sportPro, wzioł bym Malossi Sporta. Bo to żeliwo, i jak zatrzesz to możesz szlif zrobić, a ze stage 6 tego nie zrobisz, bo to alu. PZdr :mrgreen:
- Wario + Łożyska = ~2000 zł :573:
Pierw trzeba z tatą pogadać i spytać się ile kasy wyłoży, jeśli w ogóle bede mogl cos wymieniłeś
Jeśli chcesz bardziej postawić na moc a nie na żywotność to oczywiście że Yasuni R
Ale jeśli chcesz na żywotność do Laserka =)
Chociaż do 70 może i Yasuni R … lepiej będzie sam bym kupił Yasuni R do mojego 50ccm gdyby były =)
A jaka żywotnośc przy tym?
A nie da rady cylinder + wydech + gaźnik bez wariatora?
Da radę, ale wario dużo da na ten setup, chyba, że weźmiesz zamiast gaźnika wario, a potem gaźnik!
Więc co lepiej: Yasuni R, S6 Sport Pro + Gaźnik Dellorto 17,5mm, czy + Wario jakieś, np. Malossi Multivar 2000?
do stage 6 sport pro najlepszy jest gaźnik 19mm ponieważ mój olega ma i na 17,5 nie chciał wclae jechać i byjał się tylko do 90km/h a na 19 ok 115km/h
huja, nie bawie się w to^^
Ostatecznie (chyba ): Laser Xpro + wario czy sprzęgło? + ew. sprezyny sprzegla +KONIEC
Najlepiej Wydech -> Sprzęgło -> Sprężyna -> Wario + Rolki - potem zabawy ala Cylek,Wał,Gaźnik i Kuniec:P
Tak zrobię