zębatki do Gilery GSM

Witam. Potrzebują kupić zębatki do Gilery GSM. Znalazłem takie na mielochu, ale tam jest napisane, że są przeznaczone dla GSM od 1997 do 2000 roku, podczas gdy moja GSM jest z 2002 roku. Napisałem do nich maila ale odpisali, że nie wiedzą, boo wg katalogu jest jak jest. Mam wobec tego pytanie, czy te zębatki będą dzialaly na GSMce z '02?

Na to pytanie może Ci odpowiedzieć jedynie Serwis - zbyt szczegółowe. Biorąc na logike powinny pasować, chyba, że gilera wprowadziła po 2000 roku jakieś zmiany.

Więc sprawa wygląda tak: -rodzaj zębatek zmieniany jest zazwyczaj przy zmianie budy więc radze sprawdzić czy takowa zmiana była. Ale mogę Ci powiedzieć ,że ostatnio trochę szperając znalazłem info ,że w większości moto z biegami nawet po zmianie budy zębatki zostają te same.Najlepiej spytać użytkowników owych moto.Jak znajde trochę czasu to się popytam i dam znać :wink:

Z gory dzieki :wink: jednego juz się spytalem. Kupil zębatke tylną, i pasowała, więc na 80% będzie pasować. Nie wiem natomiast jak jest z przednią.

w sprawach zebatki mozesz jeszcze zapytać gościa z allegro…chyba WANDERBIKE on też ma obszerne katalogi i naped do wielu modeli

Ja ostatnio kupiłem na mielochu zębatki i przysłali mi przednią do starszych roczników i bez problemu pasowała, chociaz miala 4 mocowania :slight_smile: sprawdź ile mocowan ma twoja tylnia… 6 ?