Zdjęcie tylnego koła- problem

Witam mam problem Jak sciagnac tylne kolo w italjet formulaż?? Odkrecilem srobe ktora je trzyma, a kolo ani drgnie !! Wie ktos moze jak to sciagnac??? Jest tam lozysko nabite ale nie wiem jak je sciagnac, czy moze jesdt tam potrzebny jakis sciagacz PILNE!!!

Zmieniłem nazwę tematu i masz ostrzeżenie. Nie sprawia mi to przyjemno?ci, a nawet zabiera mi czas, ale bede napi*****lal ostrzezenia az się kazdy baran nast. razem zastanowi nad nazwa tematu a nie co drugi temat to pomocy, nie wiem co jest, pomozcie itp. Widac, ze nikt regulaminu nie czyta. Bede tepil do skutku, dostaniesz po 6 warnach bana to moze nast. razem poswiecisz trochę czasu na przestudiowanie regulaminu, bo tylko smiećtnik się robi!!!
Yrch.

łożyska żadnego nie trzeba ?cięgaż. Odkr?cięe? to dobrze, koło siedzi na frezach. Postukaj czymś trochę w koło i próbuj ?cięgaż, musi zeją?:wink:

dzieki kolego bede probowal

jak masz bęben z tyłu to jeszcze hamulec musisz odkręcisz :smiley:

Dupa sraka normalnie schodzi trzeba zsun?? albo postukac jak nie chce samo zeją? !!

z tylu mam tarcze :stuck_out_tongue: a kolo itak nie chcezejsc walilem mlotkiem i nic to nie pomoglo

jezeli tarcza to czy okreciles dobra srube … ja w roxie mam 3 na imbusy ktore trzymaja kolo glowna srodkowa trzyma to wszystko w kupie bez kola

a gdzie się znajduja te 3 śruby na imbuz ??? ja tam nie widzę zadnych !!! Czy moze one sa pod pokrywa silnika ???

Nie, w nie których motorach są dodatkowe śrubki to jakieś zabezpieczenie przed odkręceniem się koła czy cu?. Są one chyba od spodu tej głównej śruby, ciężko wytąumaczyć ale szukaj tam czegoś podejrzanego;P

ja mam takie śruby pod pokrywa silnika, ale jak je odkrecilem to nic to nie pomoglo czy moga to byc te o których mowicie ???

jezeli patrzac na allegro widzę odpowiednie części do italjeta formuly to widzę tam tez kolo ktore nie dosc ze ma srobe na srodku której się nie odkreca to po bokach widzę jakieś 5 srob ktore trzyma to kolo

zrob zdjecie tego kola i wyslij najlepiej

tak to wygląda

czyli jak ? bo nie widzę zdjecia ? jezeli wygląda to tak jak na zdjeciu ktore ja dalem to odkrec te 5 srob i kolo samo spadnie