Zdjecie blokad - problem z małą prędkością

A wiec no zdjalem blokady jednak no i jedna to slepa kiszka a druga no niby zdjeta ale powie mi ktos czy dobrze mianowicie za przeciwtarcza byla taka zlota nakretka czy to ta blokada prosze o ewentualne porady wskasówki czy to dobrze i nie ma wiecej blokad ... skuter jedzie mi tylko 65.. a jest to tgb orion

A ile byś chciał żeby jechał? Mógłbyś mniej chaotycznie pisać- kropka, przecinek.Może jeszcze dysza w gaźniku i moduł?

Napisz nam jeszcze czy to 2T czy 4T. Jeśli czterotakt to raczej więcej nie możesz wymagać.

No jest do dwusów (sory ale nie mam znaków polskich na kompie angielski windows) no a na gazniku i na module jakie to sa blokady na gazniku jest taka zolta srubka i to odkrecic poprostu. A na module nie kojarze co jest prosze napiszcie mi .. : )

Zmień tłumik po odblokowaniu na jakieś sportowego i gitara ;)

nie chce 400 zl specjalnie na tlumik wyrzucac zastanawiam sie gdzie prócz wario i zawirowywacza spalin moga byc blokady ... ?

Gaźnik, filtr powietrza i cdi. CDI wystarczy wymienic albo jakiś kabel odciąć.

Siema
Orion ma ponoć tylko blokady na wario i wydechu,ale jak dobrze kojarzę to Orion ma krótkie przełożenia dzięki czemu ma lepsze przyspieszenie ale v-max niższy,rozumiesz?
Jeżeli osiągasz te 65km/h przy nie przekłamującym liczniku wydaje się to być normalne...

Marian ma zapewne racje. Orion to nie jest jakiś "ścigant", więc nie ma co liczyć na zacny v-max.

jeszcze z tym filtrem paliwa pokombinuje na wiekszy i z gaznik i modul sprawdze jutro a na module jaki kabel odciac ?

Żadnego kabla nie tnij to nie chiński 4T gdzie występuje różowy kabelek.

a na gazniku zlota srubka jakas jest podobno wiecie cos na ten temat