zawór mębranowy

co daje zawór mebranowy ?? warto kupić czynie ??

przy serii nie warto. Z tego co wiem to kiedy tłok idzie w dół to zasysa wahe a kiedy idzie w górę już nie, wiec jakby jest mniejsze prawdopodobieństwo zalania :stuck_out_tongue: Jeśli źle napisałem to proszę mnie poprawić.

corey93 napisał:

przy serii nie warto. Z tego co wiem to kiedy tłok idzie w dół to zasysa wahe a kiedy idzie w górę już nie, wiec jakby jest mniejsze prawdopodobieństwo zalania :P Jeśli źle napisałem to proszę mnie poprawić.

Zawor się zamyka gdy tlok schodzi nadol a otwiera gdy idzie w gore.

zawor da ci tyle ze dostanie więcej mieszanki a co zatym idzie i wiekszy wybuch i troszkę więcej mocy :)

aha:D
dacie jakieś linki do 150 zł moze zamówię sobie :smiley:

http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=2650&osCsid=8957832a6be88b0144ec393475d4bd38
ale do tego przydalo by się zmienić cylinder i tłumik chociaz ;/

czy mebranki maja cos do ustawiania gaźnika wogule do ustawiania gaźnika pewnie tak czy membranki moga byc trochę rozjebane czy zurzyte czy bo niemogę ustawić gaźnika juz 2 gaznki probowałem i czesto mi się zalewa;/

zawór się zużywa najlepiej sprawdźić jak go wyjmiećsz zassij powietrze i jak coś przepuści to znaczy że już się zużywa

a czym się rózni sportowy od normalnego seryjnego ?? tylko tym zee sa innego rodzaju te mębrankiż

jakością wykonania wytrzymałością itd. oraz przepustowością