Zapraszam do motostat.pl

http://www.motostat.pl/

"Kierowco! Zapanuj nad wydatkami z Motostat!

Motostat jest serwisem internetowym, pomagającym w kalkulacji kosztów użytkowania pojazdu. Jest połączeniem kalkulatora zużycia paliwa z dziennikiem kosztów, pozwalającym na łatwiejsze panowanie nad wydatkami. Motostat obliczy ile wydałeś na przejechanie 100 kilometrów i ile miesięcznie kosztuje cię korzystanie z pojazdu. Ale paliwo to nie wszystko. Oprócz niego brane są pod uwagę także inne ponoszone przez ciebie opłaty: naprawy, części zamienne, przeglądy, ubezpieczenie, itp.

Motostat to także moduł przypomnień niezbędny każdemu kierowcy. Wystarczy, że raz stworzysz listę zadań, które musisz okresowo wykonywać przy swoim pojeździe, a serwis sam ci o nich przypomni w odpowiednim czasie. Do wyboru masz przypomnienia związane z określonym czasem lub z zadanym przebiegiem oraz zdarzenia łączące w sobie oba powyższe czynniki.

Motostat to żywy organizm i ciągle rosnąca baza danych. Dane przez was wprowadzane publikowane są w formie przejrzystych statystyk. Jeśli jesteś zainteresowany kupnem pojazdu możesz sprawdzić spalanie poszczególnych modeli i wybrać pojazd najekonomiczniejszy w interesującym cię segmencie. Jeżeli posiadasz pojazd, to możesz porównać koszty jego eksploatacji z podobnymi pojazdami innych użytkowników serwisu. Dzięki opublikowanym zestawieniom możesz także dokonać szybkiego porównania danych katalogowych z rzeczywistymi osiągami poszczególnych pojazdów."

Ja już jestem zarejestrowany- gdyby znalazło się więcej chętnych to możemy założyć klub skuterowo.com- nie ukrywam, że byłaby to też darmowa reklama dla wortalu i forum, a ponadto mamy podgląd jaką kase wydajemy na nasze maszynki."

ZAPRASZAM!

Ja tam jestem za :D
I czekam aż ktoś utworzy ten klub...

Niech będzie nas minimum 5;p
To wysyłam logo o krótki opis na ich skrzynkę i klub działa;)

No niestety nie mam samochodu, dopiero za rok z groszami :D Aczkolwiek pomysł dość ciekawy.

To nie musi być auto- baza motocykli i skuterów też tam jest!
Ja mam zarejestrowane zarówno auto jak i skuter;)

Gotowe!

Buba - marki Inca - brak :)

Wodzu, to może znajdź jakiegoś bliżniaka inci, choćby romet 787- to jest ten sam skuter praktycznie.

Ja mam Router i zapisałem się do Rometa, bo suma sumarum to jedno i to samo.

zgłoszenie klubu już poszło;D
jak dostane jakąś odpowiedź to dam Wam znać;)

qazwsxedc wrote:

zgłoszenie klubu już poszło;D
jak dostane jakąś odpowiedź to dam Wam znać;)

O kurde, nie spojrzałem i też wysłałem:)

Dzięki Jacku!

spoko, to zapewne nie będzie żaden kłopot;D

I ja sie przyłączę!

Też się zarejestrowałem ;)
http://www.motostat.pl/user-vehicles/19640

Już działa :)
http://www.motostat.pl/clubs/info/id/127

Witam. W związku z faktem, że w motostat nie było marki INCA napisałem do nich maila i chłopaki bardzo szybko dołożyli tą markę do ustawień i już wszyscy posiadacze tego skuterka mogą się rejestrować. Zresztą jeżeli ktoś posiada inny sprzęt którego tam nie ma wystarczy do nich napisać w celu uzupełnienia bazy danych.

Panowie, narazie w klubie są tylko 2 osoby, w tym ja;p
a gdzie reszta?? ;D

Ja też się zapisałem :wink:

Ja już też jestem:)

Leszku, pisali do mnie z motostatu, czy w zamian że założyli nam klub mogę liczyć na jakąś promocje czy reklamę u nas. Co im odpisać? ;)