ok spoko dzieki
Spoko Jak to już zamontujesz napisz jak ci myka
spoko. tylko ze bede robil to w zime ;d gdyz na razie mam 250zl wiec kupie dzwon sprzegla polini evolution i sprezyny dociskowe (zamowilem juz). za jakis miesiąc albo dwa bede mial okolo 400zl+ wiec wtedy kupie sprzeglo polini 2g evolution, przeduzka armotyzatora 4cm i jakis filtr powietrza sportowy tylko nie wiem jaki ;/ bo jest ich od ch*** moze doradziszł ;d czytalem te rozne poradniki ale nie znalazlem jaki ostatecznie najlepiej zamontowac.
Najlepszy według mnie to Polini airbox ale do 50ccm ja bym nie zakładał…
Stożek sobie odpuść
Prędkość może ci pokazuje w miare realną 3/4 ludzi te vmaxy to sobie z dupy wyczarowali 125km/h na 70ccm sport hahahah jasne.
Multivar + Rs70
Dobrze lata żółte sprężynki twarde , rolki ~6,8g
mi te sprezynki nie potrzene bo przecież do 2g evopolini nie trzeba sprezynek sprzegla. a co do tych rolek to poproboje tylko nie wiem jednej rzeczy bo jak kpuilem rolki stsowe polini to kupiłem 16x13 i nie wiem gdzie jest napisana waga tych rolek
nie ma… po prostu to widać po rolce jaką ma wagę jak masz ten zestaw to mają jak by mniejszy i większy obwód rolki gdy sobie kupisz to sam się domyślisz które to które =)
A i wydech Tecnigas RS70 ja bym nie kupował go… jak już to RS70II ale jak są do twojego skuta to Yaśka… R albo C16 =)
ja mam tecnigas rs i bardzo dobre się sprawuje jak go kupowalem w wakacje te to nie bylo jeszcze rs II