Zamknięcie sezonu

Siemanko Już w następny weekend zakonczenie sezonu na Nowym świecie w Warszawie ;] Kto się wybiera ? Ja moze bede i 20 i 21 ale na pewno 21! Informacje ze strony : :http://www.cardinall.com.pl/cardinall_new/index.phpoption=com_content&task=view&id=28&Itemid=40 MOTOCYKLOWE ŚWIĘTO W WARSZAWIE 20 – 21 WRZEŚNIA 2008 r. Już po raz czwarty firma Cardinall organizuje multimedialna imprezę Nowy Świat Motocykli – Bezpieczna Droga do Szkoły. Na całkowicie zamkniętej dla ruchu drogowego ul. Nowy świat w sobotą i niedzielę 20 i 21 września zaprezentują swoje nowości firmy motocyklowe. Nie zabraknie potentatąw między innymi firm japońskich: SUZUKI, HONDA, YAMAHA MOTOR POLSKA, a legenda szos HARLEY DAVIDSON pokaże nowości 2009 roku. Jedyny polski producent ARKUS & ROMET zaprezentuje najciekawsze skutery, motocykle i quady. Interesująco prezentował się będą: BENZER i MAGNUS. Niezwykłą atrakcją będą pojazdy ATV prezentowane przez firmę INTERVENT, mogę one był wykorzystywane w trudnym terenie po założeniu gąsienic służą do pokonywania śnieżnych wertepów, a w wodzie zachowują się jak amfibie. Rodzime firmy: LEDMAR, MS MOTO, RETBIKE, SCOOTERLAND zaprezentują ciekawą propozycją odzieży skórzanej i tekstylnej dla motocyklistów. Na Nowym świecie obecne będą również szkoły jazdy: SARBO i „WAWERSKA SZKO?A JAZDY”. Legenda polskiego motocyklizmu – Włodzimierz Gąsiorek dopiłą swego – rozpocząć na niewielką skalę produkcją legendarnych motocykli WFM – przeznaczonych głównie dla młodzieży. Zobaczyć tu będzie można motocykle szosowe i trialowe z logo WFM. Nie zabraknie fantastycznych pokazł w kaskaderskich z udziałem Przemysąawa Salety i Marka Siudyma (Sobota godzina 13.00), a na estradzie liczne konkursy z nagrodami i wystąpy. Kulminacyjnym punktem programu dwudniowej imprezy będzie PARADA MOTOCYKLISTÓW kończęca oficjalnie sezon motocyklowy. START PARADY: NIEDZIELA GODZ. 12.00 ul. SMOLNA/ NOWY ŚWIAT. ZBIÓRKA OD GODZINY 11.00 Parada tak jak pisze będzie w niedziele , i na niej na 99% będe .