Witam. Mam zamiar zacząć tuningować mojego Roxa
I teraz, jakie wydech ? lasera x-pro czy Leo ZX ?
tuningu nie dotyczy cylinder ponieważ TATA może mieć wąty ;]
więc mam zamiar zmienić wydech później wario , sprzęło a na koncu bede brał się za optyke ;]
więc jaki wydech ? na mieloch.pl ZX mam za 550zl nie wiem jak jest z x-pro i co lepsze ! pozdrawiam
Lepszy laser.
[ Dodano: 11-06-2009, 18:31 ]
Chociaż ZX też nie jest zły.
Według mnie lepszy (niewielka różnica) jest Laser. I jest ładniejszy, więc wybór jak dla mnie jest prosty
sprzeglo sobie wes od stage6 bo jest wyjehane w kosmos. a wario mogę cc polecic hebo ng co do wydechu to juz koledzy polecali. a i nie zapomnij o dzwonie sprzegla bo jest rownie wazny jak sprzeglo
Na twoim miejscu brał bym lasera
po 1 wygląd
po 2 troszkę więcej w osiągach (zalezy jeszcze od skutera bo jednym zx da więcej a drugim laser)
Jezeli chodzi o tłumik to tak jak wszyscy Laser tylko wez w chromie. Wario polecam ci hebo NG bo mam a sprzeglo hebo N jest dobre… chociaz ja mam top racing i tez wcale nie narzekam tez bdb
Yyy chcesz konkretne części ?? to weź Yasuni R Wariator Malossi Multivar Sprzęgło Polini 2G Evo II dzwon Polini Evolution do tego wzmocniony pasek od Stage 6 I dopiero poczujesz moc … Jeśli są do twojego, a są to bierz YASUNI R!!! Bo Yasuni Z się nie opłaca moim zdaniem słabsza niż Laser x-pro… a jeśli nie Yasuni R to Laser x-pro… bo w nic mocniejszego nei inwestuj bo szkoda kasy jak do 50ccm… a Laser-pro jest tak do 50/70 a Yasuni R do 70ccm Sport/Racing… TYpowy Racing :roll:
markos, ja bym wzioł tłumik stage6 pro replice wario hebo ng i juz będzie git do tego możę sprzegło malossi jest spoko ja na nim jeżdże i jest ok laser możę zły wydech nie jest ale ja bym brał stage6 wydech albo leo zx do seri
Pro replica to syf. Yasuni R nie jest racingowy.
Jasiu226 napisał:
Pro replica to syf. Yasuni R nie jest racingowy.
idiota :roll:
idealny do wszystkich pojazdów z cylindrami tuningowanymi o podwyższonej mocy klasy RACING
miales pro replice ze tak gadasz ? czy slyszales z opowiesci innych kretynow ktorzy nie umieli wyregulować wydechu i gadaja...
[ Dodano: 12-06-2009, 20:08 ]
pro replica to midrace a R to niby sport ? zastanow się
Nie wiem czemu , ale bardziej mam zaufajnie do ZX ;p
pojeżdżę nim około 300-400km i kupie wario pozniej sprzegło i pasek wszystko do okolo 1100zl
Twój silnik najlepiej zareaguje na Yasuni R nie ma co… to jest Minarelli Horizontal… one uwielbiają YASUNI! nie trać tej okazji i bierz Yasuni! gdyby do moejgo były Yasuni to już bym jeździł na Yasuni R :roll:
Adverion, dobrze mówi. Jak masz kasę to najlepiej wziąć Yasuni R
ale cylinder długo nie wytrzymieć ;]
no ale coś za coś może długo nie pociągnie ale za to się odwdzięcza czymś i oooostro ciśnie a jak cylinder zatrze się to będziesz miał wymówkę dla starych że trzeba zmienić i że nie opłaca się znowu 50ccm tylko 70ccm :roll: