Z 70 na 50

Jasne… stoją 24h/dobę, 7 dni w tygodniu i tylko czekają, aż przyjedzie xD Śmiećh na sali :slight_smile:

Ja np. dostalem teraz aeroxa i mam mentlik co z nim zrobić czy wyladowac conajmniej 2 kola na jakis tuning czy po prostu jeździc bez blokad + jakis wydeszek… Też mi szkoda pieniędzy trochę i jeszcze dokladnie sam nie wiem co zrobie, więc po części mogę Cię zrozumieć :slight_smile:

Obecnie bede mial Opla Astre 2.0 GSI 150KM, takze skuter odejdzie na drugi plan i wladuje w niego w kase, a nie bede mial kiedy jeździc też jest bez sensu :slight_smile:

Przemyśl i postanów rozsądnie i tyle :slight_smile:

bo policja jest jak rexona 24/7 xD prawdopodobieństwo że złapią jakieś jest ale nie duże, jakby się chciało to wszystko można i nie trzeba na 50 wracać ;p

Za rok o tej porze prawko więc kończe ta zabawe wiem bylo fajnie ale kiedys musi być koniec i tyle.

Trzeba zbierac na autko i prawko i do tego zamierzam dążyć skuterem to już praktycznie nie jeżdźę bo samemu to nie ma jakos frajdy po za tym u mnie to motocykli jest mało.

Skuter kiedys musi iśc w odstawkę a potrzebuje go tylko podjechac tutat i tutaj i to tyle.

Właśnie nie przymyślałem przed zakupem jest to mój błąd.

Jak bym miał jakiegoś markowca to na bank by było inaczej bo by był sens ładowania kasy bo efekty były by znaczniejsze pewnie.

Nie ma się co uszukiwac to kingway(Longjia)

Ej nie marudź ja mam CPI Popcorn i też mam masę problemów, ale jednak się cieszę, że mam 70cc. Ze zbieraniem na autko jest tak odłożysz, wypijesz, odłożysz, przepijesz xDD :573:

Może ci się wydaje ale wpłacam sobie na konto i będzie za jakiś czas jak znalazł.

P.S Cylek na sell więcej w dziale sprzedam

Konto to świetna sprawa na odkładanie kasy, jak już wpłacam to mam ustalone, że zakaz wybierania, a jak pieniadz w domu lezy to zawsze po trochę się skubnie i ubywa xD

Red-raider nie poddawaj się!!!
Nie pamiętasz jak chciałeś mieć 70cc a teraz z tego rezygnujesz z powodu kilku głupich czynników: psy, rodzice, sąsiedzi
Psy zawsze gdzieś będą się kręcić, rodzice w większości spraw na nie, a ludzie zawsze gadają

Ja jeżdżę, bez waty tłumiącej w Yasuni R xDD Jakoś ludzie wychodzą na balkony i tylko patrzą xDD Dokładnie, zamiast wziąć się za robotę próbujesz od niej ucieć :confused:

Chłopie większość ludzi maży o 70cc w swoich rolerach a ty kupiłeś zamontowałeś i sprzedajesz bo rodzice się plują i psy ?
Trochę wiary w siebie i chęci i zrobisz sobie ten skuter na cacy
nie poddawaj się tak łatwo, a po za tym jeśli ci tak na kasię zależny to wiesz ile stracisz sprzedając ten cylinder , jak jest to niech jest nic mu nie będzie :stuck_out_tongue_winking_eye:

tylko że mnie jeszcze jedna rzecz ciekawi skoro ty zawsze miałeś odblokowany to jakoś jeździłeś a ten cylinder i tak ma wylane 49 więc co to za różnica ? no chyba że jednak te 350zł ci są potrzebne z powrotem to mogę zrozumieć i niema sprawy .

Ale też jest bez sensu rypac kase w cos co nie ma przyszlosci, skuter będzie mu służył do podjeżdżania gdzieś czasem itp, a tak chłopak uzbiera sobie trochę kasy na prawko czy tam auto :slight_smile:

Sam mam dylemat czy na 6 miesięcy oplaca się wydac ponad 2000zł na roxa z których potem gdybym chcial sprzedac moze polowe udaloby się odzyskac. A później co ? przejade się raz w tygodniu na pół godzinki ?
Fakt, że przez 6 miesiecy bede mial mega frajde w upiekszaniu, dopieszczaniu, kupowaniu części lecz mozliwe, ze pozniej bede zalowal czego chciałbym uniknac…
Czas pokaze, jeszcze 2 tyg i zobaczymy czy skuter będzie seria czy tez bede się bawil w 70cc

no dobra 2000tyś a 350zł które odzyska od sprzedaży cylka to jednak jest różnica.

jeśli nie będzie mu juz potrzebny i potrzbuje gotówki to się nie dziwie…

No ale ja znalazłbym inny sposób, sprzedałbym coś z półki z pokoju prędzej xD

david-aerox napisał:

No ale ja znalazłbym inny sposób, sprzedałbym coś z półki z pokoju prędzej xD

ja bym nerkę sprzedał żeby tuningować skuter a ty chcesz sprzedać cylinder
trochę mi szkoda tego cylka

Rafal nie poddawaj się pamiętasz mnie mialem zrobić yaroxa na lc. Zrobilem starsi byli przeciw glosno chodzi jak cholera bo chyba wata w tumolu się przejarala sąsiedzi się zucaja a mnie to wszystko pier… na tumol chomologacie mam starsi o 70 się podarli miecha i teraz spokoj w domu a to ze dziwnie chodzi się nie przejmuj umnie to samo tez cos stuka teraz cos się jeb… bo jak się troszkę zagrzeje to do 30 mul i dopiero jedzie koles wez ich wszystkich jeb z gory na dul

Koniec tego tematu.

Ej jak teraz podłącze pompke to będzie dawała rade tzn czy się nie przytarła po 4km ?
I jak ją odpowietrzyć ?

dla własnego bezpieczeństwa lepiej robić mieszankę bo wiesz że nie ma prawa się zatrzeć

Nadal czekam na odpowidzi

zrób w baku mieszankę, podłącz pompkę i wszystko tak jak ma być z wyjątkiem wężyka który idzie do gaźnika i dostarcza olej, jego wsadź gdzieś bo pojemnika, odpal skuter i obserwój kiedy zacznie lecieć jednym ciągiem olej bez bąbelków powietrza.

dzieki właśnie tak myślałem masz pomógł bo mnie rozumiesz :stuck_out_tongue: