Yasuni Z

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile ma blokad założonych wydech Yasuni Z nowy.
Wybiłem tylko tam gdzie wydech łączy się z silnikiem.

Veis napisał:

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile ma blokad założonych wydech Yasuni Z nowy.
Wybiłem tylko tam gdzie wydech łączy się z silnikiem.

no i chyba tylko tam jest no nie ?? jestem prawie pewny ze jest tylko jedna blokada

Po co miało by być więcej blokad w sportowym tłumiku???

sebo747 napisał:

Po co miało by być więcej blokad w sportowym tłumiku??????????????????

Bo gdyby kwiecień plecień to by kuzka nogi nie zlamała.
Głupie pytanie głupia odpowiedź.
Veis w Yasuni Z są dwie blokady. Obie to zwężki które trzeba wybić. Jedna jest w końcówce wydechu (odkręć od reszty tłumika to ją zauważysz, druga jest przy wejściu do cylindra.)

Ta wole tego nie ruszać bo jak to wybije, to się wata wysypie, właśnie identyczne jak przy tym co do cylindra leci było jak wyciagnalem z folii i nie wiem …

Co ty gadasz jak ci się wata wysypie? Chłopieee jak chcesz możesz nie ściągać i squt ci będzie jechał 40km/h. Twoja sprawa a ściąganie blokad z tłumika to prosta sprawa.

PodLy napisał:

sebo747 napisał/a:
Po co miało by być więcej blokad w sportowym tłumiku??????????????????

Bo gdyby kwiecień plecień to by kuzka nogi nie zlamała.

To miało być pytanie retoryczne mądra głowo a co do blokad to bierzesz wybijak albo dłuto lub płaski śrubokręt i kilka razy młotkiem w spaw i ono wypadnie

Jedna blokade wybiłem, jedzie 85km/h i nie wiem czy to drugie też wybić ale raczej wybije i kupie wariator jakoś na nowy rok pollini speed control.

pollini speed control.

nie kupuj tego shitu :P

jak już to super speeda z poliniego. a jak coś z przedziału cenowego speed controla to weź Hebo NG

lub Malossi Multivar, a jak byś chciał używane Hebo NG to napisz mi pw bo mam namiary na goscia co sprzeda w okazyjnej cenie i dobrym stanie oraz dorzuca rolki testowe Stage 6